Vladajuća planeta: Neptun, Jupiter
Element: Voda
Kvalitet: promjenjljiv
Boja: ljubičasta, srebrna, njezna more-zelena
Dragi kamen: mjesečev kamen ili hematit
Kovina: titanij ili kositra, bronza, lim
Cvijeće: lopoč
Drveće: vrba, smokva, sve drveće koje raste uz vodu
Bilje i začini: cikorija, lipa, mahovina
Hrana: krastavac, bundeva, repa, salata, dinja
Životinje: sisavci koji vole vodu, sve vrste riba
Voli: prirodu, umjetnost, romantiku, vodu
Ne voli: nasilje, hladnoću, disciplinu, oružje
Ključne riječi: nejasno, dojmljivo, maštovito, sklad,  intuitivno, nesebičnost, osjećajnost, romantika, nježnost, pažljivost, nadahnuće, dubina, požrtvovanost, kolebljivost, neurednost, mazohizam, izgubljenost.

OPĆE NAPOMENE: Zvjezde nagovjštavaju da će s mirnim vodama ostavljenima iza sebe, Ribe uploviti u pravu osobnu revoluciju. Naime, 2017. godina će biti godina osobnih promjena i transformacija, što će povoljno utjecati na vašu kreativnost, predanost i zadovoljstvo. Imat ćete osjećaj stalne zaštićenosti i zaljubljenosti, a to će posebno ići na ruku Ribama s umjetničkim pretenzijama.

KARIJERA I POSAO: Početak 2017. godine protiče u znaku poprilično haotičnih događanja, velikih šansi, ali i mogućih gubitaka, pa opet novih prilika za poslovni uspeh. Nemojte previše da sumnjate u svoje kreativne i poslovne mogućnosti, već odluke slobodno donosite momentalno. Izbegavajte rasprave sa kolegama i bliskim osobama, nemojte da im namećete svoje ideje i mišljenja ako vam sami to ne traže. Obnovite znanje stranih jezika, jer možete imati kontakte sa strancima u drugoj polovini 2017. godine, kada planeta Jupiter, vladar Riba pređe u znak Škorpiona. Poboljšat ćete poziciju na radnom mestu i steći ćetee poverenje šefova bez mnogo truda. Ove godine će vam se pružiti priliku da se usavršavate i proširite svoja profesionalna znanja. Sa lakoćom ćete naučiti i primijeniti nove poslovne tendencije  u vašem radu. Potrudite se da se dokažete šefovima jer vas imaju na umu za unapređenje. Postoji opasnost da zbog prevelikog rasipanja novca na samom početku ove godine, kasnije budete u finansijskom škripcu, ali dolipnja/ juna će se situacija poprilično poboljšati pa ćete eventualne dugove moći na vrijeme da vratite.

LJUBAV I OBITELJSKI ŽIVOT: U prvom dijelu 2017. godine, dok planeta Venera bude boravila u vašem znaku, možete očekivati znatno veću dinamiku na ljubavnom odnosno emotivnom planu. Pazite samo da se zbog loše procjene ne okružite problematičnim osobama, koje bi vas mogle isprofanisati. Nakon Venerine retrogradnosti, početkom mjeseca  svibnja/maja, stvari ce se polako stabilizirati. Međutim, u drugoj polovini 2017. godine možda ćete imati nesuglasice sa partnerom. Pazite kome se povjeravate da ne biste postali tema zlonamjernih tračeva. Ribe u vezi mogu da poremete svoju harmoniju između rujna/septembra i studenog/novembra, kada će pomišljati da započnu paralelnu vezu, posebno kad se planete Mars i Venera nađu u znaku Djevice, inače sedmom polju. Tokom prosinca/decembra, uspostavit ćete harmonične odnose sa partnerom i uživati u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE:  Od ožujka/marta do listopada/oktobra posao će vam crpiti previše energije. Oni izdržljiviji će moći uspešno da se suprotstave povećanom nivou stresa, a kod onih slabijih u jednom momentu može doći do pucanja po svim šavovima. Trebalo bi da posao ponekad ostavite po strani i pokušate da se opustite i nađete radost u šetnjama i relaksirajućim aktivnostima.

ODNOSI SA DRUGIM ZNAKOVIMA

BIK: Odlična godina za vaš odnos, zato budite aktivni i iskoristite prilike koje će vam omogućiti da produbite bliskost, a ljubav koju osjećate živite što potpunije i intenzivnije. Odgovarat će vam njegova stabilnost.
BLIZANCI Teže ćete pronalaziti kompromise, a svatko bi mogao vući na svoju stranu. Moguće je da vas neka zbivanja dodatno razdvoje. Eventualni prekid ljubavi s voljenom osobom nikako neće biti konačan. Ljeto bi moglo donijeti nastavak priče.
RAK Bit ćete izvrstan par. Sjajno ćete se nadopunjavati, voljet ćete slične stvari i često se sporazumijevati bez mnogo riječi. On će biti jednako romantičan i osjećajan kao i vi. Ako ste sami, možda upravo jed Rak osvoji vaše srce.
LAV Tokom cijele 2013. godine imat ćete veliki utjecaj na njega, ali vam on to neće nikako željeti priznati jer bi se time morao nečega odreći, a na to neće biti spreman. Okolnosti će se promijeniti u vašu korist tijekom druge polovine godine.
DJEVICA Njezina racionalnost i potreba da svaku stvar stavi na svoje mjesto, vama kao osobi od osjećaja koji u sebi nosi kreativni nered, neće biti shvatljiva. No, uz malo truda uspjet ćete pronaći pravi način.
VAGA Veza s osobom ovog znaka mogla bi biti dovoljno komplicirana, da će vam u jednom trenu naprosto postati preveliki zalogaj, s kojim nećete znati što činiti. Lako je moguće da odlučite krenuti dalje.
ŠKORPION Pozitivni planetarni utjecaji omogućuju vam da napredujete kao par, no hoćete li iskoristiti prilike koje će vas u tome poticati, ovisit će o vašim odlukama. Zajedno ćete biti jači i djelotvorniji.
STRIJELAC Zbivanja će se otrgnuti vašoj i partnerovoj kontroli. Premalo pažnje polagat ćete na vaš odnos, a previše se baviti nekim vanjskim i nebitnim pitanjima. To bi vas moglo udaljiti jedno od drugoga. Poduzmite nešto da se to ne dogodi!
JARAC Vi ćete njemu ucijepiti osjećajnost, odnosno pomoći mu da shvati važnost srca, dok će on biti onaj toliko dobrodošao uteg koji će vas 'spuštati na zemlju' i pomoći vam da ostvarite svoje ideje i planove.
VODENJAK I ove godine bićete skladan par, naravno pod uvjetom da vam je stalo do odnosa i da u njega ulažete sebe. Vaš partner bi u drugoj polovini godine mogao biti više posvećen poslu, budite mu podrška.
RIBE Neptun vas može vinuti u osjećajne visine, ali i grubo prizemljiti pokojim razočaranjem, kada se razmaknu zavjese iluzija. Volite se nježno i toplo, ali ne zaboravite na važnost intelektualnog razumijevanja.

 

SRETNITE SE SA SVOJOM SUDBINOM

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA