Vladajuća planeta: Uran, Saturn
Element: Zrak
Kvalitet: stalan
Boja: tirkizna, plava
Dragi kamen: akvamarin
Kovina: titan, olovo, aluminij
Cvijeće: orhideja, zanovijet
Drveće: vočke općenito
Bilje i začini: s oštrim i neobicnim mirisom
Hrana: namirnice koje se dobro mogu duboko smrznuti, konzervirana hrana, sušeno voće
Životinje: velike ptice koje mogu dugo letjeti
Voli: druženje, prijatelje, timski rad, dobrotvornost
Ne voli: društvene norme, formalizam, nepravde, snobizam
Ključne riječi: nezavisnost, humanost, individualnost, sloboda, miroljubivost, pravda, originalnost, odvažnost, ekscentričnost, druželjubivost, prijateljstvo, nemar, hirovitost, znatiželja, nepraktičnost, neobuzdanost...

OPĆE NAPOMENE: Astrolozi smatraju da će 2014. godine zvijezde biti na Vašoj strani. Odnosi sa okolinom biće iskreni i jednostavni, a sve što ste započeli raditi u 2013. godini bitće uspješno završeno i ostvareno. U poslovnom aspektu života upoznat ćete puno ljudi i pribaviti mnogobrojne kontakte, a suradnja sa prijateljima i poslovnimkolegama biće na odlična.
Tokom godine konačno ćete moći shvatiti u kojem smjeru se krećete te ćete jasno definirati vlastite ciljeve koje želite da ostvarite. Cijele ćete godine biti jako emotivni i nježni prema partneru što će uvelike poboljšati Vaš odnos. Slobodni Vodenjaci trebaju iskoristiti ovo razdoblje kako bi razmislili o vlastitim željama i snovima.
Dobri poslovni odnosi uvelike će uticati  na financijsku situaciju koja će ove godine biti odlična. Moguća je pojava stresa, a razlog tome je povremeno neslaganje sa okolinom. Sve što trebate učiniti jest ne obraćati pažnju na zlonamjerne i ljubomorne ljude čime ćete učvrstiti vlastiti karakter te ponovno steći uvid da okolina u biti i nije tako neprijateljski raspoložena prema Vama kao što mislite. U junu/lipnju 2014. godine doživjet ćete vrhunac fizičke stabilnosti, a preporučujemo izbjegavanje stresa i živciranja.

PLANETARNI ASPEKT: Ova će godina biti iznimno dobra za Vas. Mars, Saturn i Uran pomoći će Vam da uspostavite odlične odnose s okolinom čineći veze i odnose jednostavnima i iskrenima. Sav prošlogodišnji trud i nastojanja ove će godine urodit plodom. Iako Vam se ove godine neće pružiti puno prilika, uspomoć svoje druželjubivosti uspjet ćete učiniti mnogo. Konačno ćete se osloboditi tereta koji nosite duže vrijeme te će Vam to omogućiti da krenete naprijed u pravom smjeru i u svjetliju budućnost. Vi znate da se krećete pravim smjerom, a bitna stvar je da nikada ne smijete u to da sunjate.

KARIJERA I FINANCIJE:  Dobro je da znate da je 2014. godina pogodna za uspostavljanje novih kontakata. Mnoge će se stvari promjeniti, a to će Vam omogućiti proširivanje znanja i uspostavljanje dobre suradnje sa svojim suradnicima. Kraj ciklusa poklopit će se s mogućnošću da uspješno razrješite neke konfuzne situacije unutar kolektiva u kome radite. Početkom maja/svibnja imaćete priliku da proširite posao, razvijete postojeće poslovne aktivnosti ili da započmete nove projekte. Vaš će pregovarački talent doći do izražaja što će u konačnici rezultirati jasnijim i otvorenijim odnosom sa suradnicima.
Što se tiče financija, ova će godina biti iznimno dobra. Trudit ćete se srediti i dovesti u red uobičajene životne troškove. Utjecaj Neptuna mogao bi Vas pogrešno odvesti da tražite izvore zarade na mjestima gdje oni ne postoje. Na sreću, utjecaj Satruna omogućite će Vam ispravljavnje svih pogrešaka. Dosta ćete biti realistični, a morate se početi više oslanjati na zdrav razum kako biste izbjegli neprilike i pogreške.

LJUBAV, OBITELJSKI I DRUŠTVENI ŽIVOT:  Stabilnost vaših osjećaja naspram partnera bit će Vam glavni prioritet tokom cijele 2014. godine. Vaša će povezanost sa Neptunom probudit Vaše unutarnje strahove što će prouzročiti podizanje obrambenog stava naspram partnera. Utjecaj Venere podržat će Vaš izniman trud i zalaganje u emotivnom životu. Početak godine donijet će Vam nježnu atmosferu, a prema partneru bit ćete jako brižni i požrtvovni što će značajno učvrstiti Vašu vezu te donijeti Vam radost svakodnevnog života. Ukoliko niste u vezi, ovo je odlično vrijeme da razmislite o svojim željama i namjerama. Dobit ćete priliku upoznati zanimljive osobe, a moguća je i ljubav na prvi pogled.
Shvatit ćete da uzbuđenje i neizvjesnost izrazito ne pogoduju razvitku i napredovanju u odnosu sa okolinom te ćete se truditi držati situaciju pod kontrolom. Preporučujemo da zadržite hladnu glavu te zatomite strasti jer bi takvo ponašanje moglo izazvati probleme tamo gdje ih najmanje očekujete I udaljiti Vas od iskrene ljubavi. Utjecaj planete Saturn biće kriv za Vašu emocijonalnu nestabilnost koja može izbrisati i nagrditi sve trenutke sreće i radosti. Morat ćete pronaći ravnotežu kako biste mogli normalno funkcijonirati na poslu te na polju emotivnoga odnosno, socijalnog života.

ZDRAVLJE I VITALNOST: 
Komunikacija sa okolinom pomoći će Vam podići energetsku razinu te će nova saznanja koje ćete imati priliku steći, itekako pogodovati Vašem mentalnom zdravlju. Utjecaj Sunca i Venere pogodavat će naglešenoj senzibilnosti, a to će biti preduvjet za održavanje osjećaja sreće i radosti. Juni/lipanj 2014. godine bit će vrhunac Vašeg psihofizičkog zdravlje te ćete u tom razdublju moći lakše proniknuti što zapravo želite. Vaše će zdravstveno stanje ove godine biti dobro uz potrebu da izbjegavate stresne situacije i prehlade.

ODNOSI S DRUGIM ZNAKOVIMA
OVAN Izvrsno će razumjeti vaša raspoloženja, čitat će vaše misli s lakoćom i reagirati brže nego što možete zamisliti. Zbog toga ćete uživati u njegovom društvu, odlično surađivati i iskreno razgovarati. Ako ste u vezi bit će vam nezamjenjiva podrška!
BIK U njegovom društvu ćete boraviti samo ako morate surađivati ili vas vežu obiteljski odnosi. Teško ćete tolerirati njegovu tvrdoglavost, lako ćete se sukobljavati i često mu se suprotstavljati. Ne otežavajte vaš odnos, pokušajte biti razumni.
BLIZANCI Jednostavan i zabavan Blizanca može vas privući ako ste u potrazi za ljubavnim partnerom. Prevladate li poteškoće koje će se pojaviti u ljetnim mjesecima, moći ćete reći da je vaš odnos nesalomiv, a vaša ljubav trajna. Moguće je i iskreno prijateljstvo!
RAK Nepredvidiv i preosjetljiv Rak sada vas može ugodno iznenaditi. Način na koji on doživljava i objašnjava stvari dotaknut će vas i zainteresirati. Ipak, njegovu naklonost nemojte protumačiti kao zaljubljenost i zavođenje, osobito ako je u vezi ili braku.
LAV Vaš odnos je buran i u ovoj će godini proći kroz mnoga iskušenja. I vi i on imate poteškoće u poslu, nemate dovoljno strpljenja niti vremena, pa su moguće česte svađe. Usprkos tome, osjećaji se neće promijeniti, ali će se smanjiti povjerenje između vas.
DJEVICA S Djevicom možete lako razgovarati, brzo otkriti zajedničke teme i zbližiti se, ali samo kao prijatelji. Upoznate li se kroz posao odlično ćete surađivati i sasvim sigurno vaš odnos pretvoriti u prijateljstvo. Zajednički projekti donijet će dobre zarade!
VAGA Lako će vas šarmirati, nasmijavati i zavoditi. Sve dok ne upoznate njenu neodlučnost i nesigurnost djelovat će vam kao savršen partner. Razočarenja u vašem odnosu moguća su u drugoj polovini godine upravo kada će vaša očekivanja postajati sve veća.
ŠKORPION Odnos između vas je naporan i  nepredvidiv. Potrebno vam je puno strpljenja i takta da s Škorpionom pronađete zajednički jezik. Dodatnu težinu ćete osjećati ako vam je on nadređeni jer ćete se jako teško prilagođavati njegovim odlukama.
STRIJELAC Sa Strijelcem možete doživjeti mnoge ugodne i romantične trenutke. Zaljubite li se tijekom proljeća bit ćete zaneseni i jako sretni. Kada otkrijete da je nepouzdan, vaše će se oduševljenje smanjiti i postat ćete manje iskreni prema njemu.
JARAC Teško ćete se opustiti u njegovom društvu i biti spontani. Djelovat će vam nedostupno i zatvoreno ili previše kruto. Ako zadobijete njegovo povjerenje Štitit će vas ili će vam pomoći u poslu. Ne procjenjujte ga dok ga dobro ne upoznate!
VODENJAK Usponi i padovi u vašem odnosu mogu pomoći zbližavanju, ali vas i potpuno razdvojiti. U dobrim trenucima bit ćete jako ushićeni, a u onim neugodnim možete biti jako povrijeđeni. Ako između vas ima iskrene ljubavi, savladat ćete sve prepreke i pronaći sreću.
RIBE Riba će vas doživjeti kao neozbiljnu i površnu osobu, nećete joj biti zanimljivi u prvom susretu. Ako vas okolnosti zbliže, ako radite zajedno ili se često susrećete u istom društvu vaš odnos može napredovati do iskrenog i zabavnog prijateljstva.

SRETNITE SE SA SVOJOM SUDBINOM!

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA