Vladajuća planeta: Merkur
Element:
Zrak
Kvalitet:
nestalan, promjenjljiv
Boja:
većina boja, a naročito žuta i narančasta
Dragi kamen:
ahat
Kovina:
živa, platina, aluminij
Cvijeće:
đurđice
Drveće:
drveće s orašastim plodovima
Bilje i začini:
anis, mažuran, kim
Hrana:
orasi, povrće koje raste nad zemljom, mrkva
Životinje:
male ptice, papige, leptiri, majmuni
Voli:
promjene, druženje, humor, razgovor
Ne voli:
samoću, strogost, ozbiljnost, monotonost
Sretni brojevi: 5 i 9
Ključne riječi: komunikativnost, prilagodljivost, svestranost, spretnost, brzina, razigranost, pustolovina, putovanje, radoznalost, rizik, istraživanje, nepromišljenost, otvorenost, susretljivost, mladolikost...

Blizanci, pripremite se – već na početku 2019. možda ćete se naći na meti onih koji vas ne vole. Te osobe će raditi protiv vasih interesa i sve će činiti da vam napakoste. Budite oprezni i ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite.

Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite na poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspiju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da će dobar dio godine biti nepredvidiv i veoma zahtjevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru/listopadu ili decembru/prosincu.

Godišnji horoskop pokazuje da ćete u 2019. godini, kada je reč o odnosima, biti uobičajeno neodlučni. Ovo nije godina za velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaših poslovnih domet. Šanse su velike da ćete željeti da promijenite život od januara/siječnja do juna/lipnja, ali bi vam to premišljanje moglo doneti samo stres. Zato se opustite, život je mnogo ljepši nego što vam se čini, a vi ste znatno uspješniji nego drugi!

Savjet za sve Blizance: tokom 2019. Biće vam mnogo bolje ako budete cijenili ono što imate i što ste u životu postigli. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je da to i primjetite. Razvijajte optimizam u sebi jer vas on vuče naprijed. Usporite malo život, osjetite miris cvijeća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mjestu i da drugi imaju vise sreće od vas. Umjesto toga, uživajte u luksuzu mira u harmoničnim porodičnim odnosima koji vam donosi 2019. godina.

Blizance će tokom godine imati nekih uspona i padova što se tiče zdravlja, tako da je dobro da to imate na umu. Potreban vam je psihički mir i sklad. Ne odlažite osnovne stvari do poslednjeg trenutka, kao što je redovna posjeta ljekaru. Jer, pregled kod ljekara može brzo da vam riješi probleme ukoliko se oni pojave. Srećom, imate divnu podršku osoba koje vas okružuju i na njih se možete osloniti kada god vam je potrebna pomoć. Samo se nemojte ustručavati da tražite ono što vam treba!