Vladajuća planeta: Neptun, Jupiter
Element: Voda
Kvalitet: promjenjljiv
Boja: ljubičasta, srebrna, njezna more-zelena
Dragi kamen: mjesečev kamen ili hematit
Kovina: titanij ili kositra, bronza, lim
Cvijeće: lopoč
Drveće: vrba, smokva, sve drveće koje raste uz vodu
Bilje i začini: cikorija, lipa, mahovina
Hrana: krastavac, bundeva, repa, salata, dinja
Životinje: sisavci koji vole vodu, sve vrste riba
Voli: prirodu, umjetnost, romantiku, vodu
Ne voli: nasilje, hladnoću, disciplinu, oružje
Ključne riječi: nejasno, dojmljivo, maštovito, sklad,  intuitivno, nesebičnost, osjećajnost, romantika, nježnost, pažljivost, nadahnuće, dubina, požrtvovanost, kolebljivost, neurednost, mazohizam, izgubljenost.

Za Ribe će 2019. godina podsjećati na novčić sa dvije strane! Imaćete u svemu veliki uspeh osim u međuljudskim odnosima. Karijera, novac i želja da učite i razvijate svoje sposobnosti će obilježiti prvu polovinu godine. U drugoj polovini biće potrebno da uložite mnogo više napora i truda kako biste stvari održali pod kontrolom.

Ribe nikada nije bilo strah od napornog rada. Kada je riječ o međuljudskim odnosima, tu će se pojaviti mnogo više izazova. Mnoga pitanja će zahtijevati da odvojite više vremena kako biste razumjeli probleme i rešili ih. Dobra vijest je da umijete shvatiti da su poteškoće izazovi koji vas čine još jačim, boljim i upornijim. Osjetljive, osvetoljubive i borbene osobe rođene u znaku Riba imaće mirnu 2019. godinu.

Vaš naporan rad će se napokon isplatiti. U prvom dijelu godine, najverovatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije ni bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smilsu, pa se zato ne treba time opterećivati. Sve dolazi na svoje mjesto i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svjesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Najbolji dio godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspjeh biti propraćen problemima. Budite spremni da vredno radite, jer će prvi period lakog uspjeha bez prevelikog napora brzo proći.


ODNOSI SA DRUGIM ZNAKOVIMA

BIK: Odlična godina za vaš odnos, zato budite aktivni i iskoristite prilike koje će vam omogućiti da produbite bliskost, a ljubav koju osjećate živite što potpunije i intenzivnije. Odgovarat će vam njegova stabilnost.
BLIZANCI Teže ćete pronalaziti kompromise, a svatko bi mogao vući na svoju stranu. Moguće je da vas neka zbivanja dodatno razdvoje. Eventualni prekid ljubavi s voljenom osobom nikako neće biti konačan. Ljeto bi moglo donijeti nastavak priče.
RAK Bit ćete izvrstan par. Sjajno ćete se nadopunjavati, voljet ćete slične stvari i često se sporazumijevati bez mnogo riječi. On će biti jednako romantičan i osjećajan kao i vi. Ako ste sami, možda upravo jed Rak osvoji vaše srce.
LAV Tokom cijele 2013. godine imat ćete veliki utjecaj na njega, ali vam on to neće nikako željeti priznati jer bi se time morao nečega odreći, a na to neće biti spreman. Okolnosti će se promijeniti u vašu korist tijekom druge polovine godine.
DJEVICA Njezina racionalnost i potreba da svaku stvar stavi na svoje mjesto, vama kao osobi od osjećaja koji u sebi nosi kreativni nered, neće biti shvatljiva. No, uz malo truda uspjet ćete pronaći pravi način.
VAGA Veza s osobom ovog znaka mogla bi biti dovoljno komplicirana, da će vam u jednom trenu naprosto postati preveliki zalogaj, s kojim nećete znati što činiti. Lako je moguće da odlučite krenuti dalje.
ŠKORPION Pozitivni planetarni utjecaji omogućuju vam da napredujete kao par, no hoćete li iskoristiti prilike koje će vas u tome poticati, ovisit će o vašim odlukama. Zajedno ćete biti jači i djelotvorniji.
STRIJELAC Zbivanja će se otrgnuti vašoj i partnerovoj kontroli. Premalo pažnje polagat ćete na vaš odnos, a previše se baviti nekim vanjskim i nebitnim pitanjima. To bi vas moglo udaljiti jedno od drugoga. Poduzmite nešto da se to ne dogodi!
JARAC Vi ćete njemu ucijepiti osjećajnost, odnosno pomoći mu da shvati važnost srca, dok će on biti onaj toliko dobrodošao uteg koji će vas 'spuštati na zemlju' i pomoći vam da ostvarite svoje ideje i planove.
VODENJAK I ove godine bićete skladan par, naravno pod uvjetom da vam je stalo do odnosa i da u njega ulažete sebe. Vaš partner bi u drugoj polovini godine mogao biti više posvećen poslu, budite mu podrška.
RIBE Neptun vas može vinuti u osjećajne visine, ali i grubo prizemljiti pokojim razočaranjem, kada se razmaknu zavjese iluzija. Volite se nježno i toplo, ali ne zaboravite na važnost intelektualnog razumijevanja.

 

SRETNITE SE SA SVOJOM SUDBINOM

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA