KARAKTER: Tiho djetinjstvo. Poslušnost i želja za neisticanjem. Snažna volja, pokretnost i izdržljivost. Sposobnost za svaki posao, dobri trgovci, organizatori i rukovodioci. Zainteresirani za novac i udoban život. Strpljivi i nekonfliktni. Iako ne vole neprijateljstva, znaju biti veoma oštri kritičari. Osobe rođene u astrološkom znaku Jaxk'in vrlo često imaju potisnute emocije i sklono su kompleksu manje vrijednosti, iako mogu biti uspješniji od mnogi osoba koje ih okružuju. Ta ih karakteristika nerijetko dovodi do usamljeničkog i – moglo bi se kazati - osobenjačkog života. To, međutim, nikako ne znači udaljavnje od sreće i blagostanja u kojima znaju iskreno da uživaju.

ŽIVOT I DOGAĐAJI: Osobe rođene u ovom znaku rijetko se oslanjaju na bilo koga iako s radošću prihvataju svačiju pomoć. Obično sve rješavaju sami, iako su svjesni da to ponekad ima skupu cijenu. Iako nisu tvrdoglavi, njihova upornost i izdržljivost zadivljuje, a jednostavnost u rješavanju životnih problema mnoge oduševljava. Veoma poštuju bračne partnere i vole porodicu. Spremni su na svaku žrtvu da bi ugodili onima koje iskreno vole. Žestoki su čuvari tradicionalnih moralnih vrijednosti i svega što smatraju svojim. Bitne događaje u profesionalnoj karijeri doživljavaju između 27. i 35. godine života. Obično imaju mirnu i sretnu starost.

SAVJET: Čak ni onda kada ste u vrtlozima događaja od kojih Vam ovisi budući životni status, ne izbjegavajte prijatelje. Naprotiv, poslušajte savjet onih za koje znate da su prema Vama iskreni!

I Vi možete imati Knjigu tajni!

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA