KARAKTER: Osobe rođene u horoskopskom znaku Ke'h obdareni su prirodnom veličanstvenošću – gorde su, gospodstvene, ambiciozne, plemenite, darežljive, čestite i odane. To su osobe jake volje i velikih organizacionih sposobnosti, samopouzdanja i autoriteta, koji nerjetko zna da predje u diktaturu. Iskrena vjernost i porodičan život su glavne karakteristike ovog astrološkog znaka. Vole sjaj i sve što je u javnosti popularno, ponekad djeluju kao paunovi, a punu afirmacija obično doživljavaju u krugu svoje porodice. Sklonost ka čvrstim i dugim prijateljstvima. Nikada ne  napuštaju one koje vole. Obdareni su velikim smislom za praktično, a u svojim podhvatima uvijek idu do kraja. Prepreke na putu za njih ne postoje.

ŽIVOT I DOGAĐAJI: Osobe rođene u ovom znaku žive dugo i sretno. Porodica je za njih oaza sreće, ali vole i društvo, pogotovo ako su postigli afirmaciju i ugled. Široke su ruke i uvijek spremni da dijele korisne i prijateljske savjete i da iskreno pomažu onima kojima je pomoć neophodna. Sa osmjehom na licu prikrivaju svoje neuspjehe i ljubavne probleme. Dobri su savjetnici i temeljiti istraživači. Rado su prihvaćeni u svim sredinama i brzo stiču ugled. Period značajan za njihov život - između 30. i 38. godine. Ako nađu pravog bračnog saputnika, ostvariće duboku i srećnu starost.

SAVJET: Osobe rođene u ovom znaku zanju da budu brzopleta i prebrze u donošenju odluka. To bi im moglo domijeti nenadane probleme. Zbog toga, izbjegavajte donošenje prebrzih odluka!

I Vi možete imati Knjigu tajni!

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA