KARAKTER: Prenaglašena individualnost i želja za savršenstvom osoba koje su rođene u horoskopskom znaku Mak, uslovile su razvoj njihove samosvijesti i osjećaja za siguran hod kroz životne oluje. Oni ne idu velikim koracima, ali uvijek idu napred ka zacrtanim ciljevima. Snažne su intuicije i bogatog kreativnog izraza. Svoje planove nikad ne temelje na improvizacijama, već na znanju i pouzdanim iskustvima. Sve odluke u životu koje donose prošle su temeljitu analizu i provjeru, tako da su rizici za neuspjeh svedeni na minimum. Pored toga ove se osobe ističu svojim moralnim kvalitetima, plemenitosću i spremnošću da pomognu, tako da s vremenom, stiču jako mnogo prijatelja.

ŽIVOT I DOGAĐAJI: Rođeni u ovom znaku dobri su poljoprivrednici i loši ratnici, plodni su umjetnici i nezamislivi u ulozo istraživača i avanturista. Obično žive u harmoniji sa okolinom, ali slijede isključivo svoje instikte, koji ih vode kroz život. Obično nisu konfliktne osobe ukoliko se ne osjete ugroženim u bilo kojem obliku. Tada znaju biti opasni protivnici. Nikada ne uspjevaju svoje ambare napuniti žitom, ali to im i nije krajnji cilj. Oni umjesto ambara ispunjavaju svoju dušu zadovoljstvima koje drugi ponekad ne mogu ni da shvate. Sretni su i ne čeznu za nerealnim ciljevima, život im teče sigurnim tokom i porodica u njima ima siguran oslonac.

SAVJET: Životni tokovi obično su nepredvidivi. Zbog toga nemojte ga činiti još više nepredvidivim. Okrenite se svojim interesovanjima i ne putujte daleko od kuće!

I Vi možete imati Knjigu tajni!

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA