KARAKTER: Osobe rođene u horoskopskom znaku Muan obično su natprosječno inteligentne, kreativne, duhovite, korektnog vladanja i veoma strogi realisti. Uz to vole neovisnost i usamljenost. Ponekad pokazuju sklonost izbjegavanja društvenih obaveza i svega što diktira vremenska ograničenja. Vole mir i harmoniju, a rade strpljivo, uporno i temeljito. Zbog toga, obično imaju uspješne karijere. Ekonomični su u izdacima i uvijek misle na sutrašnje životne troškove. Najbolje se osjeća u društvu rođenih u njihovom znaku. S njima uspostavljaju trajne veze, iskrene ljubavi i prijateljstva. Ne vole prevelike rizike i uživaju u mirnim, dalekim putovanjima.

ŽIVOT i DOGAĐAJI: U stalnoj su potrazi za srećom. Izbirljivi su i teško se odlučuju na život udvoje, pogotovo ako u mladosti prođu kroz loša iskustva. Vole svoje porodice i veoma su nježni i strogi prema djeci. Od njih bi se mogla naučiti mnoga pozitivna iskustva da nisu gotovo uvijek zatvoreni, nepristupačni, ćutljivi i daleki. Iako imaju uspješnu karijeru, uvijek misle da su mogli bolje, dalje i više. Obično doživljavaju duboku starost, ali im ona ne donosi duševni mir i zadovoljstvo ukoliko nisu umjetničke duše i ukoliko nisu angažirani u humanitarnim projektima.

SAVJET: Sreća se krije u nama, a ne u drugima! Puni smisao ove narodne mudristi niste svjesni sve do zrelih godina. Kada biste je bili svjesni, više bi vodili računa o sebi, svom zdravlju i sitnim radostima koje život čine ugodnijim.

I Vi možete imati Knjigu tajni!

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA