KARAKTER: Rođeni u ovom horoskopskom znaku život obično doživljavaju kao mogućnost da se uz male napore dosegne harmonija i sreća. Zbog toga u svemu, čak i u najmanjim sitnicama koje neki ne bi ni primjetili, nalaze zrno radosti i sreće. Nisu ambiciozni i ne teže kao nerealnim planovima, ne žele se penjati do vrha svoje profesionalne karijere, skromni su i lako se mire sa postojećim okolnostima u kojima žive. Imaju izražen osjećaj za pravednost i u porodici nalaze puna zadovoljstva. Najuspješniji su kada djeluju u kolektivu. Nemaju mnogo hrabrosti i nikada se ne služe niskim udarcima i podlostima. Razumiju ponižene i poražene i spremni su da ih utješe. Njima se može vjerovati i na njih se može osloniti.

ŽIVOT i DOGAĐAJI: Iako su daleko od reflektora javnih i društvenih zbivanja, samo naizgled njihovi životi teku nezanimljivo i ustaljenim životnim putevima. Obično su dobri roditelji i brižni bračni drugovi. Veoma cijene porodične vrijednosti i u njima nalaze sreću i zadovoljstvo. Rijetko rizikuju i svaku nepromišljenost nerjetko teško plaćaju. Kritičan period - između 23. i 35. godine života. Ne umiju sakriti svoja nezadovoljstva i pobornici su otvorenosti i pravde. Uzmiču pred arogancijom i izbjegavaju žučne rasprave. U starosti se sve više uvlače u sebe i osamljuju, ali ne zbog toga što su skloni usamljeničkom životu, već zato što sve manje imaju povjerenja u ljude koji ih okružuju.

SAVJET: Harmonija života se krije u svakom čovjeku. Zbog toga je treba pažljivo njegovati, bez prebrzih poteza i lakomislenih odluka. To je mudrost koja vodi ka sreći.

I Vi možete imati Knjigu tajni!

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA