VJEROVANJA: Egipatski astrolozi kažu da je Nil rijeka harmonije i smirenosti, gospodar blagorodne prirode, obnoviteljica života i darežljiva majka, koja brižno bdije nad svojom djecom...

PRIRODA: Ako ste rođeni u ovom znaku i vi posjedujete samokontrolu nad sopstvenom prirodom. Vaša lucidnost, upornost i kreativnost je velika. Ako se još nije iskazala, nećete na to još dugo čekati. Vi bježite od običnih, trivijalnih stvari. Cijenite kreacije duha u kojima svjetlucaju varnice ljepote, inteligencije, lucidnosti i duhovnosti. Vaša hipersenzibilnost čini vas impresivnim i dugačijim od ostalih ljudi. Zahvaljujući toj osobini, vi instinktivno osjećate osobe i mjesta koja vam odgovaraju i kojima ste skloni. To je izuzetno korisna osobina. Nastavite i dalje da slušate svoj unutrašnji  glas.
Vi ste omiljena osoba čije društvo svi traže. Vaša ličnost zrači neodoljivim magnetizmom što vas čini poželjnim u društvu u kome se krećete. Još jedna od osobina koja Vas odlikuje jeste zanimljivo pripovijedanje, puna kreativnost u kazivanju priča u kojima se miješaju fantastika, duhovitost i snovi. Vaši slušatelji su uvijek očarani. Mogli biste biti izvrstan advokat ili dobar glumac. Oduševljavaju vas najnovija otkrića u domenu astronomskih znanosti. Za vas je svijet u kojem živite jedan jedini i nište nije vrednije od njega. Zbog toga težite da ga poboljšate, obogatite i harmonizirate.  Uostalom, u vama drijema čarobnjak. Privlače vas tajna učenja i alkemija, miješanje ljekovitih trava i spravljanje napitaka, koktela i eliksira za dobro zdravlje i dugovječnost. Vaša intuitivna priroda osjeća da se iza privida stvari uvijek krije još nešto...
U cjelosti, vi ste obdareni velikom dozom telorancije. Niste osvetoljubivi i sebični i ne oklijevate da svoja znanja prenesete drugima. Ipak, niko nije savršen pa ni vi. Postoji mrlja na vašem ponašanju: vi ste strastvena osoba, mada se to ne vidi, i ta osobina ponekad može da vas odvede do neželjenog afekta, burne reakcije, destrukcije i ekscesa.

LJUBAV: Vaše emocije su delikatne, odmjerene, pune ljubaznosti i pažnje. Rijetko kad vam se dešava da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanure su same po sebi isključene. Volite romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre da biste se osjećali sasvim ispunjeni. Sigurno je da nećete imati problema da nađete osobu svog života, jer ste vi osoba koja je idealna za život udvoje. Vrlo ste osjetljivi na komplimente, rado ih primate i dugo ih pamtite.
Romantična atmosfera na početku veze je neophodna. Ne možete da zamislite osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Kasnije umete potpuno da se predate, mada nikada ne gubite prisebnost. Uvijek ste okruženi osobama suprotnog pola, pa možete sebi da dozvolite i da budete izbirljivi. Ipak, tu za vas i leži glavna opasnost. Ponekad niste sigurni da ste napravili pravi izbor, i skloni ste preteranom kolebanju. Ne osvrćete se previše u prošlost, zahvaljujući nepresušnom svježini i šarmu vaša budućnost je svijetla.

Blagotvorna boja za žane: plava
Blagotvorna boja za muškarce:
plava i zelena
Dopunski znakovi: Amon-Ra i Seth

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA