Kada vrana raširi krila, znak je pun čarobnog mirisa magije. Pticu sa crnim perjem i jakim kljunom Indijanci obožavaju, jer je ona u njihovoj mitologiji glasnik i posrednik između čovjeka i prirode. Kod osoba-vrana ovaj se tajanstveni uticaj vidi u njihovom dubinskom interesu za mističnu stranu života. Unatoč tome, ljudi-vrane su samo toliko samotnjaci koliko i njihov životinjski totem: dobro se osjećaju samo kada su u grupi. Zbog njihove druželjubive, vesele i živahne naravi u svakom su društvu dobrodošli. Mrze svađu i neslogu, ali ih istovremeno, s brzom promjenom raspoloženja sami uzrokuju. Ako im atmosfera više ne odgovara, ljudi-vrane postaju zlovoljni i razdražljivi. 

Životni cilj
Svjesni cilj ljudi-vrana jeste harmonična saradnja. Ako momčad radi dobro, ako su u  porodici svi zadovoljni i ako rasprava rezultira suglasjem, ljudi-vrane su u punom elementu. Oni time, međutim, često prikrivaju svoju bolnu tačku: nedlučnost. Njihova sposobnost raščlanjivanja tako je velika da često zbog jednog stabla ne vide šumu i zbog toga im nije lako odrediti šta je dobro za njih. Tako oni razmišljaju, mijenjaju odluke, povlače ih, a na kraju se prepuštaju procjeni drugoga. To im često ne ide u prilog. Njihov skriveni ‘JA’ traži ličnu mudrost. A na tom putu ne mogu pobjeći potrebi prema razvijanju sposobnosti za odlučivanje. Od svoga suprotnog totema, sokola, ljudi-vrane se mogu naučiti hrabrosti s kojom je potrebno donositi odluke i s kojom će spriječiti da hipotetički promašaji ne utječu na njihovu odlučnost i na njihov život.

Uticaj prirodnih elemenata
U vrijeme kada lišće opada, priroda se sprema na zimu. Snaga sunca popušta, a zapadni vjetrovi počinju da divljaju svom snagom. Od blagdanskog raspoloženja koje je pratilo ljeto, više ništa nije ostalo. Bitna karakteristika ovog razdoblja je promišljanje i vaganje vlastitih misli. Ljudi rođeni u ovom životinjskom totemu su zato suzdržani i nikad ne govore više nego što treba, odnosno, nisu, kao što se kaže, lajavi brbljivci. Za svoj bodri duh moraju zahvaliti Zemlji i Zraku, odnosno njihovoj mješavini, jer oni vladaju u ovom razdoblju.
Ljudi-vrane su vrlo društveni i spretni na riječima. Njihova povezanost sa zemljom dovodi  ih u situacije u kojima se osjećaju ograničenima. U takvom slučaju ne znaju za bilo kakvo popuštanje te ze bezobzirno odlučuju na bitku za oslobođenje. Njima je najvažnije da izađu iz zatvora. Njihov mineralni totem je azurit, koji im pomaže da se pomire sa svojom zemaljskom energijom. Blago prelivanje čelično modrog kamena na duži rok dovodi do dubokoga poznavanja samoga sebe i širi granice svjesnoga. Pomoću azurita ljudi-vrane mogu dobro vladati sobom i svojim raspoloženjem. Kamen treba nositi kao prsten na desnoj ruci ili pak kao lančić na tijelu. A bršljan, njihov biljni totem, za indijanske šamane je simbol ponovnog rađanja, uskrsnuća i obnove. Biljku koriste i za ublažavanje kožnih bolesti. Važno je samo da recept dođe u ruke pravih stručnjaka, jer ova zimzelena biljka je jako otrovna.

Ljubavni odnosi
Osobe-vrane su romantičari od glave do pete. Zaljubljeni su u ljubav do te mjere, da i u najmanji flert ulaze svim svojim srcem. Takva sklonost im već unaprijed garantuje bolan pad sa neba na zemlju! Ni to ih ne može spriječiti u traženju idealne ljubavi. Muškarci-vrane to rade na vrlo obziran, pažljiv i zanosan način. Tepaju sve one male tople riječi, što ih žene vole čuti. Žene-vrane, međutim, svojom zavodljivom ženstvenošću naprave takav dojam, da muškarcima jednostavno klecaju koljena. Osobe-vrane puno obećavaju, ali uvijek drže riječ. U krevetu su blagi, nježni i nezasiti. Veliku pažnju posvećuju predigri, ponašajući se kao da se poigravaju sa žrtvom.

VAS ASTROPROFIL

HOROSKOP PO DANU RODJENJA

HOROSKOP PO SATU RODJENJA

LJUBAVNA SLAGALICA