"A Ja doista grijehe prastam onome ko se pokaje, i uzvjeruje, i radi dobra djela, i na Stazi Pravoj ustraje!" (Kur'an 20:82)
 
1.  Bog će čuvati od svake nevolje i svakog zla, sve one koji na sebi, nakon sto 1281 put prouče Jâ Gaffâr, budu nosili zlatni ili srebrni privjesak na kome je ugravirano blagotvorni vefk sa časnim imenom Jâ Gaffâr. Vefk mora biti ugraviran uveče u zadnji petak nekog arapskog mjeseca.
 
2.  Ako se onima koji se zestoko svađaju prouči i prohukće časno ime GAFFÂR, odmah će doći će prestanka svađe i neprijateljstva i uskoro će se uspostaviti suzivot, harmonija i mir.
 
3.  Bog će sačuvati od grijeha i činjenja zla svaku osobu koja bude redovito ponavljala časno ime Jâ Gaffâr. Istodobno, bit će joj oprosteni svi počinjeni grijesi. Njihova srca ispunit će se strahom, ali i ljubavlju prema Uzvisenom Bogu.
 
4.  Onaj ko bude neprestano spominjao časno ime Jâ Gaffâr, a pritom je u dusi moralan, posten, iskren i odan vjernik, za vrlo kratko vrijeme bit će nagrađen osobinom da moze - prema zelji i potrbi - postajati nevidljiv. To će mu omogućiti da u ratovima, neprijateljstvima, svađama, mukama i u drugim opasnim situacijama, ne dozivljava nikakve opasnosti i rizike. zivjet će bezbrizno i neće ga doticati kakvo zlo.

-----------------------
Knjiga o prakticni i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - OVDJE
___________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE