"...Ti si zbilja Onaj Koji mnogo dariva." (Kur'an 3:8) 

1. U  petak, u prvoj polovini arapskog mjeseca, u satima Sunca, Venere ili Jupitera, tintom napravljenom od mosusa ili safrana napise se vefk sa časnim imenom VEHHÂB i taj se vefk uvijek nosi sa sobom. Istodobno, svaki se dan u zoru prouči 196 puta časno ime Jâ Vehhâb.

Onome koji ovako bude postupao Bog će darivati sredstva za zivot bez velika truda i muke. Takva će osoba zivjeti mirno, spokojna srca, bez dugova i bez problema. U zivotu će imati mnogo djece i steči će veliko imanje. Sretna i na ovom i na Onom svijetu, ona će, nakon dugog i lagodnog zivota, svoje oči sklopiti sretna i smirena.

2. Ovaj cudesni vefk sa svetim imenom VEHHÂB lijepo je nositi na put ili na vazne sastanke. On ce doprinijeti da se Vase namjere, ako su iskrene i casne, lako ostvaruju, a Vas imetak, ugled i uticaj postajat ce svakim danom sve veci.

-----------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

______________

NAPOMENA: Ako zelite da Vam se na srebreni ili zlatni prsten po autentičnom protokolu ugravira vefk s ovim Božjim imenom ili želite da Vam vefk ugraviramo na medaljonu (privjesku) od  zlata, srebra ili bijelog zlata, kliknite OVDJE