1. Svako ko ujutro, nakon jutarnjeg obraćanja Bogu (sabah-namaza), 1020 puta ponovi časno ime Jâ ‘Azîm, za kratko vrijeme će dozivjeti svakovrsna zadovoljstva i uspjehe. Uzviseni će ga Bog darovati odjećom strahopostovanja. Svi će ga voljeti i postovati i svugdje će biti dobrodosao, moćan i uticajan. Stvari za koje ne bude zelio da se znaju u sredini u kojoj zivi, Svemogući će Bog pokriti i niko neće saznati za njih. Bit će siguran od svih strahova kojih se ostali ljudi pribojavaju. 

2. Onaj ko oko vrata kao privjesak bude nosio zlatnu ili srebrnu pločicu na kojoj je u sretan čas ugraviran gornji vefk sa časnim imenom ‘AZÎM i ko bude svaki dan proučio 1020 puta ovo časno ime, napravit će lijepu karijeru i dospjet će do samoga vrha bez obzira kojim se poslom bude bavio. Postat će miljenik sredine u kojoj radi i zivi, a njegov će se uticaj povećavati iz dana u dan. Za svog sretnog zivota neće biti mjesta niti polozaja na kojem bi bio osporavan ili odbijan.

-------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE