"...I znajte da Allah sve čuje i da On sve zna." (Kur'an 2:244) 

1. Onome koji na sebi bude nosio ovaj blagotvorni vefk sa časnim imenom SEMΑ i koji svaki dan prouči 180 puta Jâ Semî‘, Uzviseni će Bog prihvatiti sve razborite dove. 

2. Neko ko je slabog sluha ili potpuno gluh moze pomoći sam sebi ako postupi na sljedeći način: u utorak, na list bijelog sljeza napise se časno ime SEMΑ, a zatim se pazljivo spere bademovim uljem. Nakon toga je potrebno jednu kap ovoga kanuti u uho. Ako se nastavi ovako raditi, Bog će za kratko vrijeme toj osobi vratiti sluh.

Ako se ovako spravljeno ulje kane u bolno uho, bolovi će se vrlo brzo smiriti. 

3. Stari istočnjački sufisti uvjerili su se u magične vrijednosti Časnog imena SEMΑ. Onaj koji u osami ili u asketizmu 40 dana bude spominjao Jâ Semî‘ i to tako sto će svaki dan za 180 uvećavati (napr. prvi dan 180, drugi dan 360, treći dan 540...), moći će uskoro čuti i razumjevati glasove duhova. On će, zahvaljujući tome, mnoge tajne stvari saznavat na vrijeme i prije drugih ljudi. 

4. Onaj koji želi privući i očarati nekoga do koga mu je veoma stalo, treba 18.000 puta da spomene časno ime Jâ Semî‘. Pri tome, kod svakog stotog izgovaranja plemenitog imena, potrebno je Uzvisenog Boga moliti da mu omogući da očara zeljenu osobu. zelja će mu uskoro biti ispunjena. 

5. Da bi se ostvarila ljubav i privukla paznja neke osobe koja vam u zivotu nije sklona, te da bi se otklonila njena mrznja i nenaklonost, potrebno je u svitanje zore 30.800 puta proučiti časno ime Jâ Semî‘. To će se pokazati vrlo djelotvornim.

__________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE