"O ljudi! Vi ste siromasi, Allah vam je potreban! Allah je zbilja neovisan i hvaljen!" (Kur'an 35:15) 

1. Desetostruki vefk (vidi gore) sa časnim imenom GANIJJ napise se prvog petka nekog arapskog mjeseca za vrijeme ezana i on se uvijek nosi sa sobom. Istodobno, svaki dan nakon jutarnjeg obraćanja Bogu (sabah-namaza) treba 1060 puta, bez ijedne izgovorene svjetovne riječi, proučiti časno ime Jâ Ganijj(u). Onome koji se bude pridrzavai ovog čudotvornog postupka, svemogući će Bog sa neočekivanih mjesta darovati bogatstvo i obilje. Za kratko će se vrijeme u njegovom zivotu odigrati velike i veoma pozitivne promjene. 

2. Onaj ko bude često ponavljao časno ime Jâ Ganjj(u) bit će omiljen u sredini u kojoj zivi i radi. Istodobno, u kratkom će se vremenskom roku povećati njegov uticaj i njegov imetak. Njegovo će misljenje svuda biti postovano, cijenjeno i uvazavano. Ako ima losih navika i osobina, one će s vremenom nestati i on će se osloboditi svih mogućih poroka. 

3. Ako se zaredom 40 petaka, nakon dzuma-namaza, bude učila sljedeća dova: Allâhumme Jâ Ganîjju Jâ Hamîdu Jâ Mubdi’u Jâ Mu‘îdu Jâ Fe‘aâlu limâ jurîdu Jâ Rahîmu Jâ Vedûd. Ekfinî bi halâlike ‘an harâmike ve bi tâ‘atike an ma‘sijetike ve bi fadlike ‘ammen sivâke..., Uzviseni će Bog svom robu za kratko vrijeme darovati obilje i bogatstvo.

Ako je osoba bolesna, ona će ako Bog dâ ubrzo ozdraviti. Ako je, pak, neženja, zasigurno će se ozeniti. Ako nema djece, Bog će mu podariti sretnu i dobru djecu. 

4. Dole predstavljeni blagotvorni vefk napiše se po posebnom protokolu na komad čistog papira i drzi se u novčaniku, kućnjoj skrinji ili kasi.  Svemoćni Bog će pomoći da se uveća ono sto se u njima nalazi. 

5. Onaj ko bude nosio blagotvorni dvostruki vefk (gore) sa časnim imenom GANIJJ napisan u povoljan sat oko kojeg je napisano ime sluge ovog blagotvornog vefka, plemenitog meleka Atjâila, bit će omiljen među ljudima. Ako je u siromastvu i bijedi, brzo će se prebroditi neimastinu i s vremenom će postati bogat i postovan u sredini u kojoj zivi.

_________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE