"On je Stvoritelj nebesa i Zemlje! Odakle Njemu dijete, a On nema žene?! On je sve stvorio, On zna sve!" (Kur’an, 6:101) 

1. Ako ovaj čudesni vefk (lijevo) sa sobom budu nosili ljudi određene profesije - liječnici, advokati, slikari, arhitekti, novinari... - i ako, nakon svakog namaza, 86 puta, ili svako veče, 430 puta spomenu ime Jâ Bedî‘, u svojoj će se profesiji usavrsiti i biti bolji od svakog svog kolege. Njima će pomagati Uzviseni Allâh i sve sto oni budu uradili bit će dobro i vrijedno. 

2. Sluzbenik koji je otpusten s duznosti ili radnik koji je izgubio posao neka uzastopno sedam noći izgovoraju po 8000 puta časno ime Jâ Bedî‘ i neka mole Svevisnjeg Boga da se vrate na posao. Za kratko vrijeme njihova će se zelja ispuniti i oni će se zaposliti. 

3. Ako se gornji blagotvorni vefk sa časnim imenom BEDI‘ stavi u neku vrijednu robu ili među dragocijenosti, one neće propasti niti će biti ukradene. Nikakva steta neće biti moguća. 

4. U srcima onih koji budu redovito ponavljali časno ime Jâ Bedî‘ pojavit će se vrelo nesagledive mudrusti. Dospjet će do znanja i mudrosti koje niko drugi ne posjeduje.

5. Ako ovaj cudesni vefk (vidi gore), spravljen na osnovu plemenitog imena BEDI‘, budete redovno nosili sa sobom, s Bozijom pomoci, postat cete uspjesni u svim svojim naumima. Pred Vama ce se otvoriti velike mogucnosti i Vi cete s lakocom stizati do svojih ciljeva.

_____________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE