"Dobro koje te zadesi - od Allaha je! Zlo koje te zadesi - od tebe je!..." (Kur’an 4:79). 

1. Onaj koji oko vrata bude nosio privjesak s ovim blagotvornim vefkom (lijevo) sa časnim imenom Nâfi‘ ugraviran na srebrnu ili zlatnu pločicu prvog petka nekog arapskog mjeseca, za vrijeme ezana, i koji bude svaki dan 201 put proučio plemenito ime Jâ Nâfi‘, uz Boziju pomoć, bit će posteđen svake nevolje ili nedaće. Ako je kojim slučajem bolestan, odmah će ozdraviti. 

2. Onaj koji bude neprestano ponavljao časno ime Jâ Nâfi‘ ubrzo će steći takvu čudesnu sposobnost da će dodirom svojih ruku uspjevati otklanjati bol u ljudskom tijelu. 

3. Liječnici ili narodni iscjeljitelji koji bude neprestano ponavljali sveto ime Jâ Nâfi‘, bit će veoma uspjesni i uspijevat će izliječiti 99 posto svojih bolesnika.  

4. Onaj koji redovito bude ponavljao časno ime Jâ Nâfi‘, uskoro će biti zastićen od svih duhovnih i materijalnih steta i nedaća. 

5. Onaj koji bude oko vrata nosio privjesak sa ovim blagotvornim vefkom (desno) sa časnim imenom NÂFI‘ugraviran u Satu Mjeseca na zlatnu ili srebrnu pločicu i koji svaki dan bude 201 put spomenuo časno ime Jâ Nâfi‘ dozivjet će veliku sreću i ugled.  

Napomena: Nâfi‘ je časno ime onih čije je ime Kasim. 

6. Ako neki bolesnik bude na ruci nosio srebrni prsten na koji je u Satu Mjeseca, po posebnom protokolu, ugraviran ovaj čudesni vefk (lijevo) sa časnim imenom NÂFI‘ i na koji je 501 put spomenuto sveto ime Jâ Nâfi‘ – on će vrlo brzo napustiti bolesničku postelju i zauvijek će ozdraviti. 

7. Bit će do kraja zivota zdravi i dusevno krepki svi oni koji budu nosili ovaj blagotvorni vefk (gore) sa časnim imenom NÂFI‘   napisan u Satu Sunca i koji redovito, svaki dan ujutro, budu spominjali sveta imena Jâ Nâfi‘ i Jâ Hajj.

__________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE