"Ima svijeta koji se preda srcem svim Allahova zadovoljstva tražeći, a Allah je robovima Svojim milostiv." (Kur'an 2:207) 

1. Onome koji uvijek sa sobom bude nosio ovaj čudesni vefk (dole)spravljen od plemenitog imena Reûf i koji bude ponavljao časno ime Jâ Reûf srce će se ispuniti blagosću, njeznosću, saosjećanjem i merhametom. Svi će ga voljeti i ugađati mu. I najsuroviji nasilnici s njim će se ophoditi lijepo i neće mu učiniti nista nazao. Ako i zazele da mu nanesu neko zlo neće smoći snage da to ostvare.

Voljet će ga ne samo ljudi, već i divlje zivotinje. One će prema njemu biti krotke i nikada ga neće ozlijediti. Naprotiv,  pokorit će mu se i trazit će njegovu zastitu. Ni ono sto nije zivo neće mu moći nauditi. Ni oluja, ni nevrijeme, niti grom. Neće moći nastradati u saobraćajnoj nesreći, niti će mu moći nauditi bilo kakav mehanizam ili masina. 

2. Ako se zeli privući ljubav i srce neke osobe potrebno je napraviti gornji četveroredni vefk. U 16. kućicu treba napisati ime zeljene osobe kao i ime njene majke. Brojka 80 koja se trebala napisati u 16. kućicu pise se izvan vefka i ispod pete kućice.

Na ovaj se blagotvorni vefk svaki dan prouči časno ime Jâ Reûf onoliko puta koliko iznosi zbir numeroloskih vrijednosti svih slova imena Reûf (287) i imena zeljene osobe (?), te se od Uzvisenog Boga bogobojazno zatrazi da nas zavoli prizeljkivana osoba.

Naprimjer:  Ako se zeljena osoba zove Mehmed sin Fatime njihov broj iznosi 280. Kada se ovom broju doda broj časnog imena REÛF dobije se numeroloski zbir 567. Tada se načini gornji vefk.  Izvan ovog vefka i ispod pete njegove kućice napise se broj 150 koji dolazi na vrhu vefka (na njegovoj osovini ili polu) u ovu kućicu se napise ime zeljene osobe. Vefk se nosi na sebi  i svaki dan se u satima Jupitera  567 puta spomene časno ime Jâ Reûf. Na svaki se stoti put zamoli  za ljubav te osobe.

3. Onaj koji uvijek sa sobom bude nosio ovaj sretni vefk (gore) sa časnim imenom REÛF napisan na komadu čistog papira na čijim je ivicama, zajedno sa imenom Erijail, napisano i ime prizeljkivane osobe - i to slovo po slovo - i na kojeg je 2083 puta proučeno sveto ime Jâ Reûf, s Bozijom će pomoći zadobit ljubav zeljene osobe.

______________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE