"...A ako se oskudice bojite, pa Allah će vas opskrbiti, ako htjedne, iz blagodati Svoje, Allah doista sve zna i mudar je." (Kur'an 9:28) 

1. Časno ime MUGNÎ dobro je spominjati s namjerom da se ispuni bilo koja želja, a onaj ko bude nosio dole predstavljeni blagotvorni vefk sa ovim imenom i ko svaki dan 1100 puta bude proučio ime Jâ Mugnî, Bog će mu s neočekivanih mjesta poslati blagostanje i obilje. Darovat će mu bogatstvo i imanje. Svi će ga voljeti i postovati. 

2. Desetostruki vefk (vidi gore) sa časnim imenom Mugnî napiše se u sretan i povoljan sat do petnaestog u nekom arapskom mjesecu i on se nosi na sebi, kao privjesak. Onaj koji bude uza se redovito nosio ovaj čudesni vefk i sam će biti iznenađen bogatsvom i obiljem kojim će u zivotu biti obasut. Njegov ugled i čast će se povećati, a njegov novčanik nikada neće biti prazan.  

3. Uzviseni će Allah svaku poteskoću olaksati ili otkloniti onome koji na svako 100. izgovaranje svetog imena Jâ Mugnî prouči sljedeću dovu:

Allâhumme jessir ‘alel-jusril-lezî jessertehû ‘alâ kesîrin min ‘ibâdike ve agnî bi fadlike ‘ammen sivâke...

Svaka će se skučenost pretvoriti u šrinu, a nepostojanost i neimaština u postojanost i bogatstvo. 

4. Onom ko ima poteskoća i problema u poslu ili se gusi u bijedi i neimastini preporučuje se da nosi ovaj sretni  vefk (vidi gore), zajednički trostruki i četverostruki, sa časnim imenima Jâ Ganijj i Jâ Mugnî. Također se savjetuje redovito, svaki dan, nakon sabah-namaza da prouči 2160 puta časna imena Jâ Ganijj i Jâ Mugnî. Neće proći ni 40 dana a on će biti siguran od svega čega se bojao. Istodobno, postići će sve ono čemu se nadao.

__________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE