Koncentrisite se na rijec koju ste izabrali (ljubav, novac ili uspjeh). Onda spontano izaberite u mislima bilo koja tri broja do devet (ako zelite, mozete ukljuciti 11 i 22). Saberite ih i reducirajte na jednu brojku (osim ako ne dodu do 11 ili 22), zatimpotrazite tumacenje vaseg broja.
Upamtite: morate biti opusteni prije nego sto se odlucite na ovu proceduru i izbor tri broja mora biti spontan.

LJUBAV
1 – Ovo znaci da morate biti iskreni u osjecanju i da trazite JEDNU osobu, pravu osobu. Ljubav mora biti romanticna i daleko od svakodnevnog svijeta. Oprez: mogli biste biti malo manje sebicni, jer bi to moglo negativno uticati na vasu srecu.
2 - Prije svega trazite sigurnost, to je zato sto zelite svoj dom, porodicu i djecu, koje cete voljeti i stititi. zelite da ljubav dode vama, ali nemoje u to suvise vjerovati, jer biste dosta toga mogli propustiti.
3 – Vase drzanje prema ljubavi je bezbrizno, ne zelite da se skrasite, zelite da uzivate i da okusate ono sto se nudi. Ovo moze biti privremeno osjecanje, ali je istinsko za odredeni trenutak. Uzivajte.
4 - Vas stav prema ljubavi je cvrst i lojalna, vi ljubav smatrate kao nastavak vaseg stava prema prijateljstvu uopste, cije su osnove stabilnost i cvrstina. Posto ste postojani, necete imati mnogo ljubavnih veza u zivotu. Vama je potreban iskrne i kucevan partner.
5 – Vi ste od onih kojima je potrebna porodica, pa necete ni pomisljati da stupite u brak s nekim ko ne mari za djecu. Volite romantiku i putovanja, sto znaci da ce vas privuci partner izdaleka. Kroz vase ljubavne veze i kroz brak zelite saznati mnogo i stoga vam je potreban neko ko voli porodicu, putovanja, obrazovanje i fizicko ispunjenje.
6 – Vi ste tip kojije vezan za kucu. Prije svega zelite dom i partnera koji ima razumijevanje za vas. Praktici aspekti braka uvijek ce vam biti vazni i vi cete se pobrinuti da sve to bude sredeno prije nego sto dode do braka. Vase ponasanje je ponasanje zrele, razumne osobe, koja nudi ljubav, stoga cete voditi sretan zivot.
7 – Selektivni ste u ljubavi i prijateljstvu, pomalo usamljenik, posto trazite perfekciju i najmanja sitnica vas moze odvratiti. Niste ubijedni u blagodati braka ili bliskog odnosa i vas stav je mozda malo suvise kritican i inhibiran.
8 – Vas stav prema ljubavi ukljucuje potrebu za novcem. Vi niste od onih koji ce reci: “Nije vazno sto smo gladni, nego sto se volimo”. Ljubav je za vas veoma vazna”, ali vas ljubav i novac idu zajedno.
9 – Vi ste od onih koji vole da daju i osjecate da ljubav treba da prosiri vase horizonte i dopusti vam da neke ideale provedete u praksu. Potreban vam je neko cije je srce siroko i puno ljubavi kao vase.
11 – Privlaci vas nekonvencionalni tip. Osjecate da ce prava osoba naici, da je to dio vase Sudbine. Ne budite suvise pasivni u ovome, morate se kretati kao i svi drugi, ne smijete sjediti i cekati da vam se ljubavnik/ca pojavi iz vedra neba.
22 – Vi ste osoba puna ideala i nece vam biti lako naci pravog partnera, posto vasi prvi pojmovi o seksu mogu postati prilicno fiksni i rigidni, pa ce vam biti tesko da se prilagodite vezi. Ako malo popustite vase inhibicije, lakse cete naci srecu.

NOVAC
1 – Ako je ovo vas total, onda novac sam po sebi nije za vas od velikog interesa, nego volite da dodete do njega na originalan nacin. To ukazuje na to da vi dobijate kroz vase kreativne napore i kontaktima s ljudima koji znaju kako se dolazi do novca. Sve u svemu, kod vas je LJUBAV prije NOVCA.
2 – Ako je ovo vas total onda novac za vas znaci SIGURNOST, posebno u vezi s domom, porodicom i djecom. Kada koristite diplomatiju dobijate finansijski, kada se dokazujete i namecete onda gubite.
3 - Ako je ovo vas total, onda u novcu mislite kao o sreci, tezite da budete pomalo kockar i prilicno ekstravagantni. U stvari, tesko vam je da novac ozbiljni prihvatate. Medutim, poneka se ne osvrcete na novcana pitanja i na primjer, zaboravljate da platite vase racune, posto novcana pitanja olako prihvatate. Mozete biti sretni, ali sjetite se i onih koji nisu.
4 - Ako je ovo vas total, vi novac uzimate ozbiljno i spremni ste da radite da biste zaradili. Medutim, imate tendenciju da budete nesigurni kada je rijec o finansijama i prilicno pesimista kada je rijec o sansama da se dode do novca. Morate da radite za ono sto dobijete, ali ne dopustite da zbog toga budete suvise skrti.
5 - Ako je ovo vas total, volite da koristite vas nvoac za putovanja i nadate se da ce vam to omoguciti romanticne susrete. Da biste nasli sigurnost, morate da se trudite u komuniciranju kao sto je pisanje, prodaja, ako radite kao agent ili u izdavastvu. Ovo su prijedlozi koji bi vas mogli privuci i donijeti vam sigurnost bez suvise obaveza da budete na jednom mejstu. Novac i romansa su pred vama.
6 - Ako ne posjedujete dovoljno novca onda se brinete, stoga je vama novac neophodan kao lijek za vase osjecanje nesigurnosti. Osjecate da vam je potreban za svaki vazan potez, kao sto su brka, putovanje ili neki drugi poduhvat. Ali vi volite da osjecate da cete uvijek imati dovoljno novaca da biste pomogli onima koje volite.
7 – Ako je ovo vas total, novac i rukovanje novcem za vas su pomalo misterija. Niste posebno prakticni ili sposobni kada imate vise novca. Mozete dobiti novac iz neocekivanog izvora ili iz vedra neba. Treba da pokusate biti prakticniji.
8 - Vi s lakocom rukujete novcem. Imate velike ideje i ljude procjenjujete po njihovom bogatstvu. Na ovaj nacin rizikujete biti prevareni, jer stvari nisu uvijek onakve kakve izgledaju. Vasa zelja da dodete do novca, osigurat ce vam obilje.
9 – Mrzite kada nemate gotovine. Na neki nacin od novca ovisi vase samopouzdanje. Novac vam je potreban da biste ispunili svoje ciljeve i izrazili sebe onako kako zelite. Uvijek ciljate visoko i uglavom uspjevate.
11 – Ako je ovo vas total, volite da dodete do novca na neubicajen nacin i posebno ste pod uticajem onog sto drugi misle o vama. U stvari, potreba za novcem vuce korijen iz onoga sto zelite da drugi misle o vama. Za vasu sigurnost najvaznije je kako vas drugi vide. Vise cete dobiti kroz progresivne tehnike ili alternativnu medicinu.
22 – Ako je ovo vas total, imate siroke vidike kada je rijec o novcu i novac je za vas sredstvo za postizanje uspjeha u velikim projektima, vjerovatno u trgovini, jer je to vase polje. Treba da budete prakticni, a onda tu prakticnost prosirite, kako biste ostvarili osnove o uspjehu.

USPJEH
1 – Ako je vas total JEDAN, vi niste osoba koja krece sirokim drumom u zivot. Da biste potrazili uspjeh, vi cete preduzeti nesto novo, nezavinosti, progresivno i – uspjeti.
2 – Ako je ovo vas total, vi bas niste neki dobitnik. Suvise volite dokolicu i zadovoljstva. Medutim, uspjeh bi vam mogao doci na planu kulture, kao sto su muzika, umjetnost, literatura.
3 – Vas prirodno privlaci uspjeh, ali posto imate zivu mastu, mozete istrazivati mnoga polja i da biste postigli vas cilj, a to opet znaci da biste mogli rasipati talent, energiju i snagu. Bilo bi mudro da ogranicite svoje ciljeve, da okonacte jedan projekt prije nego sto zapocnete drugi.
4 – Ako je ovo vas total, vi ste jedna od najprakticnijih osoba. Tamo gdje je vazan uspjeh, vi ste spremni da na tome radite. Potpuno ste realni i i pragmaticni i uvijek se znate postaviti prema situaciji.
5 – Vi ste kreativan tip i uspjeh trazite u putovanjima i uzbudenjima. Komuniacija ideja veoma je vazna za vas uspjeh. Ako vas drzi sreca, mogli biste steci slavu kao pisac, novinar ili TV komentator.
6 – Ako je ovo vas total, onda vi ne zelite nikakav spektakularan uspjeh. Vasa sreca se bazira na uspjehu u domu, porodici i ljubavi. Voljni ste da sve drugo propustite ako mozete da dobijete ove blagoslove. I tako cete i uciniti.
7 – Trazite uspjeh kroz realizaciju sna o partneru koji ce dijeliti vase ideale, nade, radosti i tuge i s kojim cete, naravno, postici uspjeh. Vas san je savrsen san o potpunoj savrsenosti. Tezak ideal za realizaciju, ali ako se potrudite, sigurno cete biti sretni.
8 – Za vas je uspjeh NOVAC. zelje vaseg srca su u materijalnim stvarima, odjeci, kolima, kucama, dobroj hrani i picu i cime sve to da kupite. Treba da znate kako da dijelite neka od svojih “dobara” s drugima i ona cete biti sretniji i ispunjeniji. Vi ste dobitnik i uspjet cete.
9 – Ako je ovo vas total, onda zelite internacionalnu slavu. Ciljate visoko i uspjeh najbolje mozete postici u svijetu zabave, kreativne umjetnosti ili humanitarnim radom. A vi to mozete.
11 – Ne volite uhodane staze i nastojite da postignete uspjeh u poljima koja nisu uobicajena. U stvari, vi ne mozete biti uspjesni ni u kakvom oprobanom poslu. Mozete uspjeti na televiziji, s kompjuterima ili u okultnim umjetnostima, ili tehnikama novog doba.
22 – Ako je ovo vas total, onda smatrajte da vas uspjeh lezi u licnom pristupu, taktici ubjedivanja i stvarnom magnetizmu. Tako biste mogli uspjeti na svakom polju prodaje.

Provjerite šta o Vama kaže NUMEROLOGIJA

Knjige za Vas:

KNJIGA PRORICANJA