Za one koji žele uništiti nečiji brak ili unijeti razdor u neku obitelj služi kletva "Vjenčanja s Paklom" koja diže vrlo kaotične vibracije Pakla, tvrdi Thomas H. Knight u svojoj knjizi Magija. Njome navodno možete uzrokovati to da između bračnog para zavlada trajna mržnja. Stoga je ovo kletva koju upotrebljavate protiv nekoga koga zaista mrzite iz dubine duše.
Za ovu kletvu trebaju vam četiri crne svijeće, slika žrtve i ulja za mazanje. Potrebna vam je slika samo jednog bračnog partnera, a ako imate sliku na kojoj su oboje, usredotočite se samo na jednu od osoba. Također su vam potrebni jedna crvena olovka, čekić, dva čavla i četvrtasti komad drveta veličine 2,5 x 2,5 centimetra.
Prvo namažite svijeće uljem i za vrijeme toga mislite na kaos koji će ova kletva donijeti. Vizualizirajte u svom umu mentalni pakao kroz koji će žrtva prolaziti, pokušavajte zamisliti kako se bračni partneri svađaju koristeći riječi velike mržnje i nasilja. Na kraju zamislite kako se te dvije osobe razvode.
Stavite sliku osobe na komad drveta i crvenom olovkom nacrtajte crveno srce na njegovom (njenom) čelu i na njegovim (njenim) grudima. Čekićem zakucajte čavao u srce naslikano na čelu žrtve na slici i izgovorite ove riječi:

Ovim čavlom probadam ti srce
uskoro će te ljubav prema bliskoj osobi proć'.

Zatim zabijte drugi čavao u srce nacrtano na žrtvinim grudima i recite slijedeće:

Ovim čavlom probadam ti um ludilo sada će te snać'.

Postavite crne svijeće na četiri mjesta oko slike žrtve, prema stranama svijeta, a vi se okrenite prema istoku. Upalite svijeće i meditirajte još jednom nad kletvom. Neka vosak sa svijeća pada na sliku žrtve. Sve ovo simbolizira da je okružen tamom, negativnošću i kaosom. Kad osjetite da ste spremni, nastavite kletvu i iskreno izgovorite slijedeće riječi:

Gospodari Tame, Gospodari Noći
učinite djelotvornom ovu kletvu,
uzmite ovog čovjeka koga pred sobom vidim,
uništite mu karmu, srušite ga na tlo.
Nek se njegov brak sruši u prah
donesite kaos i mržnju kao početak.
Iskidajte njihovu ljubav u sitne komadiće,
što je bilo, nestalo je, sad je vrijeme za to.
Više neće biti zajedno,
njegova fino istkana obitelj sada je skršena.
Ako od njih netko je želi popraviti
drugi će ga poželjeti ubiti.
Više neće biti nikada kao jedno
tvoj kraj je tu!
Što učinjeno je, učinjeno je.
Gospodari Tame, Gospodari noći
nek' ova kletva djeluje.
Tako neka bude.

Nakon što ugasite svijeće, ostavite sve na mjestu jer ćete drugi dio molitve morati ponavljati tri noći, počevši od paljenja svijeća, meditacije i recitiranja kletve. Nakon tri noći još ostavite sve na istom mjestu da bi vibracije ojačale i primile se svog posla. Kad osjetite da je kletva počela djelovati, uklonite sve, a i to uklanjanje i bacanje "dokaznog materijala" može biti neka vrsta rituala, jer možete vizualizirati kako je to upravo bacanje u smeće uništenog života vaše žrtve.
Evo još jedne voodoo kletve.

Kletva boli
Uzmite dvije crne svijeće, stavite ih na oltar i vizualizirajte da se napajaju vašom negativnom energijom i mržnjom. Uzmite voodoo lutku i zamislite daje to vaš neprijatelj. Možete na lice lutke nalijepiti sliku lica svoje žrtve. Stavite u lutku nešto što je žrtva posjedovala, odrezane nokte, nekoliko vlasi njene kose ili neki žrtvin predmet da bi se uspostavila bolja veza između lutke i žrtve.
Kad sve to iskupite, nastojite da vaš bijes uskuha i u tom trenutku uzmite iglu i probodite lutku na mjestu na kojemu svojoj žrtvi želite donijeti bol. Svaki put kad je ubodete vizualizirajte da nanosite bol svome neprijatelju. Nakon što ste zaboli igle, više ih ne dodirujte. Ubadajući izgovarajte sljedeću kletvu:

Udaram, tučem, zabadam, razdirem...
Ubadam te kao trnjem,
počni patiti, čekati neću!
S ovom iglom oduzimam ti sreću,
dok udaram te, ove igle osjetiš ti
udaram, tučem, zabadam, razdirem
proklinjem te, proklinjem te!

NAPOMENA: Ovo možete ponavljati nekoliko dana, dodajući nove igle, ali ostavljajući već zabodene i ne dodirujući ih više jer ako ih dodirnete, kletva može pasti na vas umjesto na vašu žrtvu!

Kletva ludila
I za kraj, evo i kletve taštine koja će donijeti ludilo. Osoba na koju je bacate izludjet će se mislima umišljajući da je ružna i da je svijet prezire. Najbolje žrtve za to su tašte osobe, one koje se oslanjaju na svoj izgled i koje bez njega nisu ništa.
Uzmite kosu ili odrezane nokte žrtve, te njegovu ili njenu sliku. Na drugoj strani slike napišite crnom olovkom "ljepota i šarm". Zapalite sliku na plamenu vatre (najbolje je to učiniti na otvorenom prostoru) i počnite izgovarati riječi kletve:
(Ime osobe) koju sada vidim poludjet ćeš od taštine ti.
Vidjet ćeš sebe k'o što te drugi vide al' ljepota će te posve napustiti.
Sve što je bilo nestat će, istina je to ljepota je tvoja odletjela od tebe.
Gledaš u zrcalo, da uljepšaš sebe, al' mlado ti je lice došlo do svog kraja.
Tvoj ogromni je ego srušen u ludilo padaš u spomen toga.
Sve ti to uzimam zbog sveg onog što radiš ti.
Jednom mislila si da tako si divna sad rušim te da upoznaš svoju sudbinu.
U zraku miris je smrada, i oko tebe, ti kosu gubiš.
U svom umu gubiš razum, taština sada je bol tvoj!...
Prihvaćam ovu manifestaciju moći božanstava koje vladaju Tamom ponora... Lucifera, Belzebuba i Astarota!
Vodite me u mojim pokušajima i uslišajte moje želje.
Tako će biti!

Uzmite pepeo, stavite ga u vrećicu i pospite oko žrtvine kuće. Ako ste u mogućnosti ući u žrtvinu kuću onda pepeo posipajte po kući žrtve na raznim mjestima.
Nakon što ste završili s kletvom neko vrijeme meditirajte nad njenim posljedicama. Nakon toga ugasite vatru.