"Poštovana Redakcijo, već odavno koristim vašu Bioenergetsku karticu i Pečat sretne kuće. Moja su iskustva o njihovim magičnim vrijednostima naj, naj, naj... Da vam ne bih dužila nabavila sam ih za sve članove svoje najbliže porodice. Ovaj put ne naručujem za sebe, nego za jednu djevojku koju ne poznajem a živi u Americi. O njoj znam samo da je bila vesela i sretna djevojka. Bila je odličan student, ali je u posljednje vrijeme pala u depresiju: ne razgovara niskim, izbjegava društvo i odbija da jede. Ljekari ne znaju uzroko takvog njenog stanja. Želim da joj poklonim vašu Bioenergetsku karticu, jer sam uvjerena da će joj pomoći i da će je vratiti u normalan život..."
Ovo neobično pismo dobili smo od naše čitateljke E.B. Nema sumnje da se radi o osobi neizmjerne humanosti, koja iskreno želi pomoći jednoj nepoznatoj djevojci s druge strane svijeta. To je onaj poznati merhamet, možda i jedinstven u svijetu, koji je karakterističan samo za naše ljude. Naravno, poslali smo Bioenergetsku karticu s nadom da će nepoznatu Amerikanku vratiti u normalan život.

Pozitivna iskustva
Posljednjih godina alternativni načini liječenja postaju sve popularniji u svijetu. To dokazuju i mnoga znanstvena istraživanja koj otkrivaju nevjerovatne domete drevnih narodnih iscjeliteljskih disciplina, pogotovo onih s Istoka. Bioenergoterapija na daljinu, poput rejkija, akumpunkture, akumpresura ili, recimo, aromaterapije već je u mnogim zemljama svijeta dobila znanstvene potvrde, a Sjedinjene Američke Države i Rusija već posjeduju i mnoštvo konkretnih iskustava u toj oblasti, a nedavno su objavili i gotovo senzacionalnu vijest da su njihovi astronauti, za vrijeme misije u svemiru, uz pomoć bioenergoterapije na daljinu svakodnevno obnavljali svoju vitalnu energiju.
Uostalom, za mnoge naše čitaoce koji su se na sopstvenom primjeru osvjedočili u čudesne moći naše Bioenergetske kartice, to i nije neka spektakularna novost. Njihova pisma su svakodnevno sve brojnija, a iskustva - moglo bi se reći - sve pozitivnija.
"Prije godinu i po, kada mi je u životu bilo najteže, spas sam našla u vašoj Bioenergetskoj kartici"- piše u svom psimu M.M. iz jednog malog švedskog mjesta. "Od tada sam ih naručila četiri i bila prezadovoljna njihovim djelovanjem. Uspjela sam odagnati sve nevolje koje me pritišću, a uz meditiranje nad mandalom, iz dana u dan sam se osjećala svježijom i sigurnijom. Svoja iskustva povjerila sam svojim prijateljima, pa sada i oni koriste blagotviorne moći vaše Biokartice..."
Amra iz Tuzle kratko nas obavještava: "Bioenergetska kartica mi pomaže da održim svoju vitalnu energiju i dobro raspoloženje. Otkako je koristim oslobodila sam se mnogih problema koji su me tištili. Interesuje me da li biokartica djeluje iako ne meditiram redovno nad mandalom..."

Ostvarene želje
Biokartica, odnosno Ruka zdravlja, djeluje neovisno o meditiranju i korištenju mandale. No, meditiranje pomaže da se iskristališe i fokusira problem koji se želi riješiti, pa se tako lakše mobilizira unutrašnja energija da bi se postigao određen cilj: zdravlje, sreća, ljubav, polaganje ispita, uspješan biznis...
Čitateljka H.D. iz Sarajeva piše nam o svom dvogodišnjem iskustvu u korištenju Bioenergoterapije na daljinu: "Pomoću Bioenergetske kartice riješila sam se napetosti, nervoze, depresije i postala mnogo uspješnija u životu. Uspjela sam položiti vozački ispit, dobila sam posao, svi me više cijene i osjećam se daleko sigurnijom..."
"Vaša Bioenergetska kartica je fantastična!"- piše nam čitateljka B.A. iz njemačkog grada Verdena na Aleru. "Otkako je koristim u mom se životu dešava sve onako kako priželjkujem..."
Ipak, možda je najzanimljivije iskustvo naše čitateljke Sanele H. iz Sarajeva, koja nam se - razočarana i tužna - javila prije tri godine molivši nas da joj pomognemo. Tih ju je dana ostavio muž, koji je otišao s drugom ženom. Poslali smo joj Bioenergetsku karticu, a kasnije i Pečat sretne kuće. Sanela je bila uporna. Svakih 90 dana naručivala je novu karticu i uporno meditirala koncentrirajući svoje misli samo na jedan problem - na povratak odlutalog muža!
Prije uizvjesnog vremena Sanela nam se javila ne krijući svoju sreću:
"...Moja velika želja da mi se muž vrati, napokon se ostvarila. Što je najvažnije, ne osjećam nikakvu gorčinu i prezir prema njemu. Vratila nam se izgubljena bliskost i nastavljamo život tamo gdje smo stali..."
Gotovo da ne treba više isticati blagotvorne učinke naše Bioenergetske kartice kada su u pitanju ostvarivanja životnih želja, ljubavnih veza, uspješnih polaganja ispita, harmonizacije bračnih odnosa, otklanjanja teških posljedica sihira i crne magije. Sve je to u mnogim verzijama već potvrđeno i dokazano.

Potvrđene vrijednosti
Pa ipak, ako bismo sumirali iskustva naših čitalaca, mogli bismo sa velikom vjerovatnoćom potvrditi da naša Bioenergetska kartica pokazuje blagotvornost naročito kod osoba koje imaju sljedeće probleme:
· Preosjetljivost, promjene raspoloženja, strahovi, depresivnost, osjećaj napuštenosti i beznađa, stalne uznemirenosti, strah od gužvi, izbjegavanje društva i povlačenje u osamu;
· Poremećaj spavanja, noćne strahovi, košmarni snovi, nesanice, noćno mokrenje i osjećaj proganjanosti;
· Psiho-smetnje, gušenje, aritmija, osjećaj nelagode u želucu, duševne tjeskobe, trnjenje u rukama i nogama, podrhtavanje i iznenadna preznojavanja;
· Česte glavobolje, nezainteresiranost za bračni sklad, izbjegavanja bračnih obaveza i seksa, smanjena cirkulacija, malokrvnost, reumatizam, skleroza, slaba ili nikakva koncentracija i gubljenje volje;
· Osjećanje da je žrtva crne magije, dezorjentiranos, spremnost na česte svađe, zapostavljanje životnih obaveza, nemoć i slabljenje organizma;
· Gubljenje menstruacije, pojava mucavosti, poremećaji funkcija štitne žlijezde, epileptički napadi, hormonalni poremećaji, bolovi u različitim dijelovima tijela, razni oblici bronhitisa i alergija, teške glavobolje i nepravilna probava.

Način korištenja
Ipak, nanovija iskustva naših čitalaca govore da je naša Bioenergetska kartica posebno blagotvorna kada je koriste osobe koje se osjećaju "izgubljenim", koje u životu nemaju sreće, koje ljubavne ili bračne veze prečesto dovode u krizu, koje ne mogu da nađu pravog partnera, koje se osjećaju beskorisnim i nedovoljno vrijednim, koje teško dolaze do novca i zarada; onima sa prenaglašenim osjećajima treme pred životnim obavezama, pogoto kada su u pitanju ispiti, provjere stručnosti ili dokazivanja moralnih kvaliteta...
Ipak, blagotvornost Bioenergetske kartice ovisi o načinu njenog korištenja. Po pravilu, njoj bi se svakodnevno trebalo posvećivati pažnja i obavezno meditirati iznad mandale. Uz pomoć mandale lako se jača koncentracija i postiže motivisanost da se ostvari željeni cilj ili da se cjelokupni organizam osvježi vitalnom energijom. Meditiranje bi trebalo biti dio svakodnevnih navika, poput kakvog magičnog rituala koji organizam ispunjava srećom i blagotvornošću. Zbog toga se i jeste nužno pridržavati uputstva, kojeg šaljemo zajedno sa Bioenergetskom karticom.

Naručite BIOENERGETSKU KARTICU

Knjige za Vas:

KNJIGA ZDRAVLJA

KRISTALI I ZDRAVLJE

BOJE I ZDRAVLJE