"Allah svjedoči da osim Njega drugi bog ne postoji, i meleki, i ljudi učeni, svjedoče isto i da pravedno postupa!..." (Kur'an 3:18) 

1. Onaj koji bude redovito spominjao časno ime Jâ Muksit i sa sobom nosio blagotvorni vefk (dole) neće uopste imati neprijatelja. Svi će ga voljeti i biti mu iskreni prijatelji. Niko se neće moći naljutiti na njega. Između tesko zavađenih i nepomirljivih supruznika rodit će se jaka i neugasiva ljubav.

Da bi se postigao ovaj cilj potrebno je suparniku ili neprijatelju dati da popije vodu u kojoj je bio ovaj blagotvorni vefk, a potom časno ime Jâ Muksit proučiti onoliko puta koliko iznosi zbir numeroloskih vrijednosti slova ovog časnog imena, imena zeljene osobe i imena njene majke, s namjerom da označena osoba postane nas prijatelj. Ovo treba činiti izvjestan period. Na svakih 100 puta potrebno je jedanput zamoliti Uzvisenog Boga da se mrznja naznačene osobe preokrene u ljubav. I tako će i biti. 

 

2. Za djecu koja su veoma nemirna i neposlusna spravi se blagotvorni vefk (gore) sa časnim imenom MUKSIT. Nakon toga se oko njega 66 puta napise Jâ Allâh Jâ Muksit, a onda se na to prouči onoliko puta koliko iznosi zbir numeroloskih vrijednosti slova ovih časnih imena, te se potom objesiti djetetu oko vrata. Uskoro će dijete postat dobro, marljivo i poslusno. Zanemarit će sve svoje lose osobine i postat će dobar čovjek i posten čovjek.

_____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE