"...Stvoritelj, iz ničega Izvoditelj, oblika Darovatelj..." (Kur'an 59:24) 

1. Ako osoba bilo kojeg zanimanja, a pogotovo slikar, skulptor ili inzenjer, na ruci bude nosila zlatni ili srebrni prsten na kojem je, u sretnom satu, ugravirano časno ime MUSAVVIR, nesumnjivo će napravit uspjesnu karijeru a njena će djela zadiviti svijet i za kratko vrijeme će postati slavna. 

2. Svako ko na glavi ili prsima bude nosio vefk sa časnim imenom MUSAVVIR i, uz to, redovito, svaki dan nakon obraćanja Bogu (namaza), bude 336 puta izgovarao Jâ Musavvir, za kratko će vrijeme biti nagrađen izuzetnim umijećem. Moći će, prvo u snovima a kasnije i na javi, jasno sagledavati sve stvari i buduće događaje za koje bude zainteresiran. 

3. Osobe koje se zele ukazati nekome u snu ili koje zele da im se ostvare određene zelje i namjere, potrebno je da postupe na sljedeći način: navečer, kad svi zaspu, potrebno je hiljadu puta da prouče Kâf, Hâ, Jâ Ajin, Sâd i 3360 puta izgovore časno ime Jâ Musavvir.

Napomena: Dok obavljaju ovaj čudesni protokol potrebno je isključivo misliti na ono sto zele da ostvare; ako zele da se nekoj osobi pojave u snu, onda moraju misliti samo na tu osobu. Ako se ovaj magični protokol ponovi zaredom tri ili sedam noći, njihova će se zelja zasigurno ostvariti i njima će se u snu ukazati zeljenoj osobi

4. Ženama koje su imale spontane prekide trudnoće i nisu uspjevale roditi zivo dijete, preporučuje se na vratu stalno da nose vefk s časnim imenom MUSAVVIR spravljen u ponedjeljak, u svitanje ili u času Mjeseca, i napisan tintom od ruzine vodice u kojoj su prethodno bili potopljeni safran i mosus. Oko blagotvornog je vefka potrebno 90 puta napisati časno ime MALIK a oko svega sljedeće riječi: Allâhumme entel-musavvirul-eskâli ve muskilu dekâiki bedâi‘il-eskâl. ( 51. str. I ) Istodobno je, tokom trudnoće, potrebno svaki dan 336 puta pominjati ime Jâ Musavvir. Na taj će način trudnica roditi zdravo i lijepo dijete. 

5. Porodilja koja zeli roditi zivo i zdravo dijete treba oko vrata da nosi zlatni medaljon – privjesak - na kome je, na početku nekog arapskog mjeseca i u povoljnom času (za musko dijete u času Sunca, a za zensko dijete u času Mjeseca), ugraviran vefk s časnim imenom MUSAVVIR (-51. str. II). Tokom trudnoće potrebno je svakodnevno po 1281 put spomenuti časna imena Jâ Hâliku, Jâ Bâriu i Jâ Musavvir. Bog će dati da ova zena, bez ikakvih poteskoća u trudnoći i za vrijeme porođaja, rodi veoma lijepo i zdravo dijete.

Napomena: Nakon sretnog poroda zlatni se medaljon objesi djetetu oko vrata. 

6. Onaj ko je moralan i potpuno čist i ko svaki dan 365 puta pomene časno ime Jâ Musavvir, s vremenom stiće tajanstvene moći da uspostavlja kontakte sa dobrohotnim duhovima, koji će ga postovati i izvrsavati svaku njegovu naredbu.

-------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

___________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE