"I osloni se na živoga koji ne umire, i veličaj Ga zahvaljujući Mu!..." (Kur’an, 25:58)  

1. U srcu onoga koji bude nosio ovaj sretni vefk (lijevo) i koji nakon svakog namaza bude po 324 puta spomenuo časno ime Jâ Hajj, započet će pozitivni duhovni razvoj i preobrazaj. Prvo će u svom snu vidjeti neke vazne stvari i dobivati neke veoma korisne informacije. Uskoro će - ukoliko mu je suđeno - biti nagrađen iscjeljiteljskim sposobnostima i njegov će dah za bolesnike postati poput zivotnog eliksira. Sve sto pozeli i sto mu padne na pamet, uskoro će se ostvariti i on će uzivati u Bozijoj milosti i pomoći.

Svi će ga voljeti, uvazavati, hvaliti i veličati. Oko njega će se, uz Boziju pomoć, pojavljivati svjetlosno zračenje, koje će oplemenjavati i ispunjavati sve one koji budu s njim komunicirali i sarađivali. Bit će dugog i sretnog vijeka. Živjet će u bracnoj ljubavi, dusevnom i materijalnom izobilju, te u dobrom zdravlju, sreći i harmoniji.

Napomena: Časna imena Hajj i Kajjûm čine najuži krug Najljepšh Božjih imena, čiji su dometi poznati jedino Svemogućem. 

2. Ako se bolesniku dade voda iz zdjele u kojoj je predhodno po posebnim protokolom napisan ovaj  vefk (desno) sa časnim imenom HAJJ, bolesnik će doći k sebi i uskoro će ozdraviti. Ako nije u mogućnosti da mu se daje voda, dovoljno je da sa sobom nosi ovaj vefk posebnim protokolom spravljen na komadu papira ili načinjen od plemenitog materijala. 

3. Ispunit će se svaka zelja onome koji svaki dan po 184 puta spomene časna imena Jâ Hajj i Jâ Kajjûm.

----------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

__________________

NAPOMENA: Ako zelite da Vam se na srebreni ili zlatni prsten ugravira vefk s ovim Božjim imenom ili želite da Vam se vefk ugravira na privjesku od  zlata, srebra ili bijelog zlata, kliknite OVDJE