1. Svi će postovati onoga koji na svojoj glavi ili prsima bude nosio ovaj vefk sa časnim imenom MUTEKEBBIR. Vefk treba napisati  u nedjelju, za vrijeme svitanja, tintom od mosusa i safrana na jednom čistom papiru na kojem je, sa strana, 66 puta napisano Bozije ime i 66 puta časno ime Mütekebbir. Nosilac bi svaki dan trebao 662 puta da prouči Jâ Allâh i Jâ Mutekebbir Dzelle Dzelâlehû da bi svaka njegova zelja bila uslisana i do kraja ispunjena. Njegova će se riječ cijeniti i postovati, a sva će ga stvorenja blagonaklono dozivljavati i voljeti. Pokoravat će mu se i sklanjati s puta svi tirani i despoti, kao i divlje zvijeri. Istodobno, iz dana u dan će se povećavati njegovo bogatstvo, njegov ugled i njegova slava. 

2. Ako se neka osoba koja oko vrata, kao privjesak, nosi vefk sa časnim imenom MUTEKEBBIR ugraviran u zoru prve nedjelje nekog arapskog mjeseca na trokutastoj pločici od plemenitog metala, sukobi sa nekim opakim nasilnikom ili tiraninom, taj će nasilnik ili tiranin ostati bez riječi i biti će pobijeđen. 

3. Sve dok na nekom visokom, odgovarajućem mjesto u kući, trgovini ili zanatskoj radnji bude objesena srebrna ploča sa vefkom časnog imena MUTEKEBBIR, uz Boziju će pomoć kuća, trgovina ili zanatska radnja biti zastićene od svake nevolje, krađe i stete. 

4. Onoga koji bude svakog dana nakon sabah-namaza 664 puta spomenuo časno ime Jâ  Mutekebbir i sa sobom nosio ovaj blagotvorni vefk svi će naslinici i tirani slusati i on će biti svuda omiljen i postovan. 

5. Svi oni koji na čistom papiru 101 puta napisu časno ime MUTEKEBBIR i koji taj papir budu redovno nosili na svojoj glavi, dozivjet će osobnu afirmaciju i napredovat će u sluzbi, a s Bozijom pomoći, u sredini u kojoj zivi steći će postovanje i ugled.

------------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE