"On doista iz ništa stvara, i potom stvaranje obnavlja, i On prašta i voli Svoja stvorenja..." (Kur’an, 85:13-14) 

1. Ovaj se čudesni vefk (lijevo) moze napisati na komadu papira u satima sljedećih astroloskih znakova: Ovna, Raka, Vage ili Jarca. Potom se vefk objesi na vjetrovitom mjestu. Misleći neprestano na osobu čiji se povratak prizeljkuje, potrebno je svaki dan i svaku noć po 124 puta proučiti časno ime Jâ Mu‘îd. Ako Bog da, ubrzo će se zeljena osoba vratiti zdrava i ziva. 

2. Onome ko redovito bude bogobojazljivo ponavljao časno ime Jâ Mu‘îd, sve sto ode iz vlasnistva zasigurno će se ponovo vratiti. 

3. Onome kome je biznis i svekoliki napredak u zastoju, poslovi će ubrzo krenuti ako bude svaki dan nakon jutarnjeg i noćnog obraćanja Uzvisenom Bogu (sabah-namaza i jacije) po 124 puta izgovarao časno ime Jâ Mu‘îd. Istodobno, zavoljet će ga ljudi koje bude poznavao, a svako s kim dođe u kontakt silno će se truditi da mu pomogne i da se ostvari sve njegove zamisli i zelje. 

4. Svim ljudima koji uvijek sa sebom budu nosili ovaj blagotvorni vefk (desno) i koji svaki dan budu po 171 puta spominjali časna imena Jâ Mubdiu i Jâ Mu‘îd, Uzvuseni će Bog ispunjavati sve zelje i planove.

-------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

___________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE