"...Gdje god da se vi okrenete, Tamo Allahovo Lice je! Alah je doista neizmjerni darovatelj i znalac!" (Kur'an 2:115) 

1. U Satu Mjeseca se na srebrnu ili zlatnu pločicu ugravira ovaj časni vefk (lijevo) i ona se kao privjesak nosi oko vrata. Svaki dan se 11 puta prouči sura Fatiha, a potom se 137 puta spomene časno ime Jâ Vâsi‘. Onome kome ovo pređe u naviku Bog će darovati dobro zdravlje i produziti mu zivot. Također će biti obilatim nagrađen i sredstvima za zivot i uspjet će imati bogato imanje. Ako ima losu narav, s vremenom će postat dobroćudan i tolerantan i ljudi će ga voljeti i takvog pamtiti. 

2. Onaj koji nedovoljno zarađuje, a ima sijaset problema u zivotu, dobro bi bilo da se pridrzava sljedećeg protokola: potrebno je nakon svakog obraćanja Svevisnjem (namaza) da 137 puta prouči časno ime Jâ Vâsi‘ i za kratko vrijeme će promijeniti postojeće stanje. Zahvaljujući Svemogućem Bogu on će uskoro doći do velikog imetka i bogatstva. Kod trgovaca će se povećati poslovi. Posjedniku nekretnina uvećat će se imetak. Studentima će se popraviti pamćenje i s uspjehom će redovito polagati ispite.

Znanje, radost i razumijevanje će se povećati svim osobama koje se budu pridrzavale ovog čudesnog postupka. 

3. Časni vefk (gore) sa svetim imenom VÂSI‘ strpljivo se napise u petak za vrijeme ezana. Zatim se oko vefka 137 puta napise plemenito ime Vâsi‘. Ovaj vefk se objesi na unutrasnju stranu ulaznih vrata dućana ili zanatske radnje. Na taj se način svakodnevno osiguravaju brojne musterije i dobra zarada. 

4. U isto vrijeme se na malu zlatnu pločicu ugravira ovaj blagotvorni vafk sa časnim imenom VÂSI‘, a potom se 18.769 puta prouči sveto ime Jâ Vâsi‘. Nakon toga se ova pločica stavi u novčanik ili u kasu.

Onaj ko ovako postupi nikada u zivotu neće imati manjka i zivjet će u blagostanju i izobilju. Stalno učenje časnog imena Jâ Vâsi‘ ima izuzetno snazan uticaj da se dođe do velikog obilja u bilo čemu sto čovjek zazeli.

-----------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_______________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE