...Allah je Onaj Koji sve čuje i Koji sve zna!" (Qur'an 8:61)  

1. Svi oni koji na glavi ili na prsima ili na ruci nose zlatni ili srebrni privjesak ili prsten sa ugraviranim vefkom sa časnim imenom ‘ALÎM - ugraviranim u Satu Jupitera na zlatnu ili srebrnu - i koji, nakon svakog namaza, prouče 150 puta Jâ ‘Alîm, Svemogući će im Bog otvoriti kapije ovosvjetske i onosvjetske riznice znanosti. Otkrit će im mnoge praktične i korisne tajne.  

2. Stari islamski čarobnjaci su izuzetno postovali časno ime ‘ALÎM. U svojim rukopisima, tajnim dokumentima i svjedočanstvima, oni tvrde da svako moze savladati vjestinu kojom se moze potčiniti svaka stvar i steći čudesna moć da mu se sva stvorenja pokoravaju. Potrebo je, kako vele, samo jedno: redovito ponavljati - časno ime Jâ ‘Alîm!  

3. Onima koji uzastopno sedam jutara iz porcelanskog tanjira ili tek okalajisanog bakrenog sahana na kojem je prethodno ispisan vefk (gore) sa časnim imenom ‘ALÎM, piju vodu sa izvora Zemzem (ili kisnicu), bit će osvjezeno i pojačano pamćenje. Neće vise zaboravljati, niti će dolaziti u situaciju da se ne mogu sjetiti bitnih stvari. 

4. Sve osobe koje budu stalno spominjale časno ime Jâ ‘Alîm, Uzviseni će Bog omogućiti da razumiju i spoznaju sve one stvari čije je poimanje tesko shvatiti, kao i one koje predstavljaju najskrivenije tajne. Njima će biti sve otvoreno i dostupno. 

5. Onome koji na sebi bude nosio ovaj vefk sa časnim imenom ‘ALÎM,   napisan na zlatnoj ili na srebrnoj pločici, i ko bude strpljivo i bogobojazno ponavljao ovo časno ime, potčinjavat će se i pokoravati sva stvorenja i on će uskoro postati vlasnikom tajnih moći. Ta će osoba, voljom Boga, biti zastićena od svake nevolje ili nedaće.

------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

_______________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE