1. Pogodno vrijeme za spravljanje ovog blagotvornog vefka (lijevo) je u Satu Saturna, u subotu, rano, u sami osvit dana. Vefk se ugravira na olovnu pločicu i gledajući ga prouči se 573 x 8 = 4584 puta sveto ime Jâ Bâ‘is. Potom se Uzviseni Allah zamoli da nam onaj koji nam je duzan vrati dug ili da ostvarimo svoje pravo i to će se sve desiti za veoma kratko vrijeme.

Upozorenje: Stari arapski čarobnjaci tvrde da bi bilo najbolje, ako je to moguće, ovu ploču od olova staviti tamo gdje zivi onaj koji odugovlači ili se protivi da ispuni svoje obavezu prema nama. Ako to nije moguće, onda ploča ostaje kod nas i - sve dok dotična osoba ne ispuni sve svoje obaveze prema nama, potrebno je svaki dan 4584 puta proučiti časno ime Jâ Bâ‘is. Uspjeh je zagarantiran. 

2. Onaj koji je povučen, stidljiv, slabe volje, depresivan i bez inicijative, svaki dan treba s punom vjerom u Boga 573 puta da prouči časno ime Jâ Bâ‘is. Istodobno se ovaj čudesni vefk kojeg objavljujemo treba napisati na dno čistog tanjira, pa ga onda saprati izvorskom vodom. Tu vodu treba popiti.

U veoma kratkom vremenskom periodu dogodiće se pozitivne promjene u njegovom karakteru. Postat će otvoren, zivahan, pun osobne inicijative i u svemu odvazan. Sve započete poslove uspjesno će zavrsavati. Napredovat će iz dana u dan. 

3. Neoženjen čovjek ili neudata žena trebaju na sebi, kao privjesak, da nose zajednički vefk sa časnim imenima Bâ‘is i Fettâh ugraviran na zlatnoj pločici za vrijeme ezana prvog petka nekog arapskog mjeseca.

Istodobno, svaki dan trebaju 1062 puta da prouče sveta imena Jâ Bâ‘is, Jâ Fettâh. Za kratko vrijeme on ili ona će se sretno ozeniti, odnosno, udati. Ako se radi o muskarcu, on će imati unosne poslove, koji će mu omogućavati dug i ugodan zivot. No, bio muskarac, bila zena - oni će imat dobar brak, te sretnu i dobru djecu. 

4. Na početku novog mjeseca i u povoljan sat, napise se zajednički blagotvorni vefk sa časnim imenima Bâi‘s i Fettâh. Nakon toga, on se na vidnom mjestu objesi u trgovačku ili zanatsku radnju. Svaki dan se prouče časna imena Jâ Bâis i Jâ Fettâh onoliko puta koliko iznosi zbir numeroloskih vrijednosti slova u tim imenima i za kratko vrijeme u ovoj će radnji biti musterija kao mrava. Zarada će biti postena i obilna.

Upozorenje: Ako se ovaj vefk objesi na robu koja se zeli čim prije prodati, ona će ubrzo i biti prodana. No, sve dok se ne proda treba svakodnevno po 1062 puta proučiti ova časna imena.

----------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE