"...A On sve sto u njih je u dlaku zna, i On svaku stvar brojem obuhvata!" (Kur’an, 72:28)  

1. Onome ko bude na sebi nosio ovaj blagotvorni  vefk (lijevo) sa časnim imenom MUHSÎ ugraviran na srebrnoj pločici ili privjesku; ko bude na gladan stomak uzastopno 21 dan pio vodu - najbolje bi bilo ako ima sa izvora Zemzem, a ako nema, moze i kisnica ili izvorska voda - kojom je saprana posuda na kojoj je bio ispisan vefk sa časnim imenom MUHSÎ i ko, nakon toga, 148 puta prouči sveto ime Jâ Muhsî, ojačat će memoriju i inteligenciju. Nakon toga će u svim poslovima biti veoma uspjesan.

2. Ovom se blagotvornom  vefku (desno) s razlogom  pridaju čudesna svojstva i svi oni koji ga redovito budu nosili sa sobom, razumjevat ce stvari vezane za nevidljivi svijet i imat ce vlast nad duhovnim bicima! 

Upozorenje: Kod spominjanja Lijepih Bozijih imena, učenje sehadeta povečava njihov uticaj. Na primjer, učiti: Lâ ilâhe illâllahul-Muhsî (dok se uči časno ime Muhsî) veoma je korisno i ubrzava postizanje blagotvornih efekta.

------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

________________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE