On je Znalac tajne, pa ne otkriva Svoje tajne nikome..." (Kur’an, 72:26) 

1. Onaj koji bude redovito, svaki dan, 1106 puta učio časno ime Jâ Zâhir, za kratko vrijeme će s Bozijom pomoći uspjevati jasno vidjeti i sagledati tajne strane svih skrivenih stvari.  

2. Onaj koji prizeljkuje unaprijed da sazna rezultate poslova ili da provjeri hoće li mu se neka zelja ostvariti ili ne, potrebno je nakon posljednje dnevne molitve (jacija) da klanja namaz od dva rekata, a potom 1106 puta prouči časno ime Jâ Zâhir. Posto to uradi, potrebno je sedam puta da prouči slijedeću dovu:

Jâ Rabbel ‘Azîm... dosao sam na vrata Tvoje milosti. Pokazi mi u snu jasno rezultat ovog posla i ove moje zelje...

Nakon toga, bez izgovorene ijedne svjetovne riječi, treba leći u krevet s licem okrenutim prema Kibli i u snu će se pokazati ono sto se trazilo i će se pokazat rjesenje postojećih zivotnih dilema ili problema.

Prema stepenu vjere onog koji je bez greske obavio ovaj čudesni protokol, precizni će se odgovori u snu pojaviti već prve noći ili u trećoj ili u sedmoj noći.  

3. Onome koji bude stalno ponavljao plemenito ime Jâ Zâhir pokazat će se tajne zakopanih blaga koja nikad nisu otkrivena. Njemu će se, također, pokazati i mjesta gdje se skrivaju dragocijene tajne, kao i načini na koji se do njih moze doći.

4. Onaj koji bude ponavljao časno ime Jâ Zâhir i sa sobom uvijek nosio ovaj blagotvorni vefk (gore), uz Boziju će pomoć, uvijek pobijeđivati neprijatelje.

..............................

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE