Napomena: el-Hâliq i el-Bâri’ imaju, po el-Idziju i el-Dzurdzaniju, jedan isti smisao: Kreator, Stvoritelj stvari. 

"...Stvoritelj, iz ničega Izvoditelj, oblika Darovatelj..." (Kur'an 59:24) 

1. Ako onaj koji pati od kronične glavobolje bude nosio srebrni prsten na kojemu je u odgovarajućem satu ugravirano časno ime BARI’, njegove će glavobolje za kratko vrijeme zauvijek prestati. 

2. Onaj ko je nevin lisen slobode i optuzen, bit će oslobođen ako on sâm ili sa svojim najblizim srodnicima koji će učiti u njegovo ime, 45.796 puta prouči časno ime Jâ Bâri’, a potom jedanput, triput, petput ili sedamput prouči hatmu. Ovaj blagotvorni protokol moze obaviti jedna, tri, pet ili vise osoba, ali nakon sto se uzme abdest i počne učiti, vise se ne smije izgovoriti niti jedna svjetovna riječ sve dok se cjelokupni protokol korektno ne obavi. Prije nego se otpočne učiti, pomoli se Svemogućem Bogu i klanja se dva rekata, te se učini nijet. Časno se ime izgovara polako i treba dobro paziti da se ne pogrijesi u konačnom broju. 

3. Ako neko ponavlja časno ime Jâ Bâri’ ili nosi jedan od ova dva vefka, koja objavljujemo na ovoj strani, zasigurno će biti veoma uspjesan u poslovima koje obavlja. Ako je po profesiji umjetnik, za kratko će vrijeme postat slavan, a ako je liječnik, zadivit će cijeli svijet svojim čudesnim izlječenjima. Uspijevati će mu da izliječi 90 odsto svojih pacijenata, bez obzira od kojih bolesti oni bolovali.

Ako je nekim slučajem pisac, napisat će sjajna djela, a ako je student, uspjesno će polagati sve ispite. Ukratko, svi oni koji redovito budu ponavljali časno ime Jâ Bâri’, bit će veoma uspjesni u poslovima kojima se bave.

________________

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

--------------------------

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE