"... da bi tebi Allah oprostio ono što je od krivica tvojih predhodilo i što je poslije uslijedilo, i da bi Svoju blagodat spram tebe upotpunio, i Pravim Putem te uputio..." (Kur’an 48:2) 

1. Svima onima koji uvijek sa sobom nose ovaj blagotvorni vefk (lijevo) sa svetim imenom Tevvâb, i svaki dan 409 puta prouče časno ime Jâ Tevvâb Uzviseni će Bog oprostiti sve grijehe, ma koliko do tada u zivotu grijesili. Njihove će se lose osobine uskoro pretvoriti u dobre, a sve njihove dove bit će prihvaćene i uslisene. 

2. Onome koji zivi u siromastvu i oskudici Svemogući će Bog podariti obilje s neočekivanih mjesta ako bude svaki dan 667 puta  proučio časna imena Jâ Rahîm Jâ Tevvâb. 

3. Onaj koji je ogrezao u porocima, kocki i alkoholizmu neka uzastopno sedam dana na jedan tanjir ispisuje vefk sa časnim imenom TEVVÂB i na njega prouči 409 puta Jâ Tevvâb.

Potrebno je, tekođer, sedam dana da pije vodu iz istog tanjira i ubrzo će promijeniti svoje ponasanje i okaniti se pića i kocke.

 

4. Onaj koji uvjek sa sobom bude nosio ovaj časni vefk (gore) sa imenom TEVVÂB, nakon sto je nad njim 409 puta proučeno časno ime Jâ Tevvâb, zivjet će u obilju i sve će mu se zelje ispuniti.

------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE