"Allah oživljava i usmrćuje, Njemu ćete se vi vratiti." (Kur'an 10:56)  

1. Ovo je časno ime kojim Israfil a.s. iskreno i bogobojazljivo veliča Uzvisenog Boga. Onome koji uvijek sa sobom bude nosio ovaj vefk sa časnim imenom MUHJÎ i koji nakon svakog namaza 68 puta ili 340 puta ili 4624 puta bude spomenjao časno ime Jâ Muhjî, Bog će ispunit srce vjerom, optimizmom i znanjem. Ubrzo će biti uspjesan u svakom poslu kojeg se prihvati. 

2. Ako onaj koji oko vrata, kao privjesak, bude nosio gornji vefk sa časnim imenom MUHJÎ ugraviran na zlatnu ili srebrnu pločicu u satu Venere ili u svitanje prvog petka nekog arapskog mjeseca i koji svaki dan po 4624 puta spomene ovo blagotvorno ime, pređe mokrom rukom preko lica bilo kakvom bolesniku ili mu hukne u lice, bolesnik će uskoro ozdraviti, čak i ako je proglasen slučajem od kojeg je zvanična medicina digla ruke.

Napomena: Gornji vefk ispisan na papiru ili ugraviran na zlatu ili srebru ima čudesna svojstava, smatraju stari islamski čarobnjaci i posebno se preporučuje liječnicima, vidarima i iscjeljiteljima. Ako ga budu redovito nosili sa sobom i ako budu ponavljali plemenito ime Jâ Muhjî moći će, kao sto je mogao Isa a.s. (Isus), iscjeljivati teske bolesnike pa čak i ozivljavati mrtve! 

3. Kod onoga koji 40 dana bude u osamljenosti i asketizmu i dnevno po 10.000 puta spomenjao časno ime Jâ Muhjî, uskoro će se pojaviti neuobičajene iscjeljiteljske, bioenergetske sposobnosti. Tako će pokretima ruku iznad bolesnika moći da liječi kozne bolesti, slijepilo, čak i rak i druge neizlječive bolesti.

Napomena: U periodu osamljenosti i asketizma dobro je sa sobom nositi ovaj cudesni vefk (gore desno).

---------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_______________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE