"...On je Allah! Stvoritelj, iz ničega Izvoditelj, oblika Darovatelj..." (Kur'an 59:24) 

1. Drevni islamski čarobnjaci smatraju da se niko ne moze suprotstaviti naredbama i zeljama onoga koji redovno bude ponavljao časno ime DZEBBÂR. Sve sto on zamisli, kaze i naumi, bit će realizirano. Postat će cijenjena i voljena osoba čija se riječ postuje i od koje se uvijek očekuje svako dobro. 

2. Ako vidari, iscjeljitelji ili liječnici, koji se bave namjestanjem uganutih ili slomljenih kostiju, budu redovito spominjali ime Jâ Dzebbâr, u svojoj će praksi postizati istinska čuda u izliječenjima i najtezih bolesti. Postat će ugledni i popularni i narod će u njih imati beskrajno povjerenje.

3. Ako se u času Saturna na olovnu ploču ugravira vefk sa časnim imenom DZEBBÂR, te iznad nje 824 puta izgovori Jâ Dzebbâr a zatim se ploča stavi u zid ili na krov kuće u kojoj zivi neki omrazeni moćnik, diktator ili tiranin, za vrlo kratko vrijeme ta će kuća biti razrusena i opustosena. Oni koji su zivjeli pod krovom te kuće, morat će se razići. 

4. Onaj koji bude napisao vefk (gore) sa časnim imenima Dzebbâr i Zul-dzelâli vel-ikrâm i nosio ga na glavi ili na prsima, te redovito, svaki dan, izgovarao po 1306 puta ova imena, zivjet će u blagostanju i sreći. Svi će ga voljeti. Svima će biti drag i simpatičan. 

5. Na srebrnu se pločicu ugravira vefk sa časnim imenima Melik i Dzebbâr, a zatim se ona kao privjesak nosi na vratu i svaki se dan 296 puta izgovori Jâ Melik i Jâ Dzebbâr. Uz to, potrebno je voditi računa da se na svaki stoti izgovor ovih časnih imena prouči: Jâ Dzâbire kullu kesîrin ili Musehhile kullu esîrin. Ko bude tako postupao uzivat će ugled i počast u drustvu i kod velikih i značajnih ljudi. 

6. Ako je neko pretrpio zlo ili mučenje od strane nekog moćnika ili tiranina,te ako zeli da se oslobodi trauma, potrebno je jedan dan postiti (sam ili s nekoliko drugih osoba), te 42.436 puta proučiti časno ime Jâ Dzebbâr. U kratkom vremenskom roku zli će tiranin biti unisten a on će se spasiti svih muka. Nakon sto 42.436 puta izgovori ime Jâ Dzebbâr potrebno je 41 put proučiti i časni ajet: Huvallâhul-lezî lâ ilâhe illâ huve ‘âlimul-gajbi ves-sehâdeti huver-rahmânur-rahîm.  

7. Svi će voljeti osobu koja na sebi bude redovito nosila ovaj vefk napisan tintom spravljenom od safrana i mosusa rastopljenih u ruzinoj vodici za vrijeme ezana, u prvi petak nekog arapskog mjeseca, i koja svaki dan 99 puta prouči časno ime Jâ Dzebbâr. Ta će osoba uistinu biti veoma postovana. Niko joj neće moći učiniti nista nazao. Njena će se riječ cijeniti i postivati. Dozivljavat će stalnu afirmaciju i nizati uspjeh za uspjehom. Povećati će joj se blagostanje i imetak. Biti će joj sirom otvorena vrata sreće i blagostanja. 

8. Sve osobe koje nose ovaj vefk (lijevo) sa časnim imenom EL-DŽEBBÂR, ugraviran na zlatnu ili srebrnu pločicu ili napisan u povoljnom satu planete Mars, u sredini u kojoj zive, bit će cijenjene i ljudi će ih slusati i poštovati. Ove će osobe ostvariti sve svoje zamisli, ciljeve i zelje u životu.

------------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE