"Allah je zaštitnik onih koji vjeruju. On njih izvodi iz tmina na Svjetlo!..." (Kura'n, 2:257)  

1. Ovaj blagotvorni vefk (lijevo) sa časnim imenom VELIJJ ugravira se u povoljan sat na zlatnu ili srebrnu pločicu - privjesak. Onaj ko bude nosio ovu pločicu ili privjesak i ko nakon svakog namaza 46 puta ili 270 puta dnevno, bude spomenuo časno ime Jâ Velujj, bit će na tajanstven način obavijestavan o mnogim tajnim i skrivenim stvarima u svijetu. Njegovo će se sesto čulo izuzetno dobro razvijati i s vremenom će moći da vidi buduća zbivanja i događaje. 

2. Oko ovog časnog i među sufijama cijenjenog  vefka (desno) napise se 46 puta sveto ime VELIJJ. Tako spravljen vefk potrebno je na sebi da nose plasljiva i nesigurna djeca ili osobe koje imaju nesanicu ili noćne more i strahove. Da bi se potpuno otklonili strahovi, rizici od uroka, noćne more i košmari, potrebno je u miru 2116 puta proučiti časno ime Jâ Velijj.  

3. Svi oni koji na ruci nose srebrni prsten na kojem je ugraviran ovaj vefk (lijevo) sa časnim imenom Jâ Velijj i koji redovito, svaki dan ujutro, po 46 puta spomenu plemenito ime Jâ Velijj, Uzviseni će Allâh dz.s. podariti ugled, moć i autoritet. Oni će biti cijenjeni i uticajni u sredini u kojoj zive i rade.

-------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE