Napomena: el-Hâlik i el-Bâri’ imaju, po el-Idziju i el-Dzurdzaniju, jedan isti smisao: Kreator, Stvoritelj stvari.
 
 "...Stvoritelj, iz ničega Izvoditelj, oblika Darovatelj..." (Kur'an 59:24) 

1. Onaj kome su poslovi u zastoju ili je dospio u tesku situaciju iz koje ne zna kako da izađe, traba svaki dan s potpunom čistotom i vjerom u dusi 731 puta proučiti časno ime Jâ Hâlik. Za vrlo kratko vrijeme situacija će se preokrenuti u njegovu korist, osloboditi će se beznađa, tuge i problema. Dospjet će do svog cilja. 

2. Ako se zarad ispunjenja bilo koje zelje spominje i ponavlja bozansko ime Jâ Hâlik, te se ispise ovaj vefk s tim časnim imenom, koji se potom redovito nosi na glavi ili oko vrata, kao privjesak, zasigurno će se zelja veoma brzo ostvariti i sa lakoćom se doći do zeljenog cilja. 

3. Vrlo brzo će zatrudniti zena onoga koji na ruci bude nosio zlatan ili srebrn prsten na kojemu je, u vrijeme vladavine Ovna, Lava ili Strijelca, ugraviran ovaj cudesni vefk ili časno ime HÂLIK. 

4. Onaj čiji su poslovi u zastoju, kasnjenju ili su opterećeni nerjesivim smetnjama i problemima treba potpuno čist i s punom vjerom da klekne na nekom pustom i čistom mjestu; okrene se prema Kibli i 5115 puta prouči Jâ Hâlik. Nakon toga je potrebno od Boga zatraziti da mu pomogne da izađe iz postojećih problema.

---------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

__________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE