"Allah je svjetlost nebesa i Zemlje! Primjer je svjetlosti Njegove kao nisa u kojoj svjetiljka je! A svjetiljka je u staklenici, a staklenica kao zvijezda bliješteća koja se pali s blagoslovljenog drveta maslinova, ni istočnoga, ni zapadnoga! Ulje njegovo gotovo da sija, premda ga vatra nije ni dotakla! Svjetlost nad svjetlom! Allah upućuje svjetlosti Svojoj koga On hoće i Allah navodi ljudima primjere Svoje, a Allah zbilja zna svaku stvar." (Kur'an 24:35) 

Napomena: Časno ime Nûr je i ime Allâha dz. s., Muhammeda a. s. i Kur’ana Časnog. 

1. Onom koji na sebi bude nosio ovaj blagotvorni vefk (lijevo) i svaki dan proučio 256 puta časno ime Jâ Nûr, Bog će ispuniti srce plemenitom svjetlosću, mudrosću i vjerom. Na svakom skupu, u drustvu i među prijateljima, njegova će se riječ s radosću slusati i postovati. Svi će ga cijeniti i voljeti. Vidjet će istinu svih stvari i uvijek će biti u pravu. 

2. Kod svih ljudi koji budu svakodnevno, nakon namaza, 256 puta spomenjali ovo časno ime, a potom 16 puta učili 35. ajet sure Nur, koji glasi: Allâhu nûrus-semâvâti vel-erd. …Vallâhu bi kulli sej’in ‘Alîm, razvit će se moć zapazanja i otkrivanja. Uspjevat će do u najsitnije detalje sagledavati istinu svih stvari i za njih vise neće biti nikakvih tajni.

Uspjevat će sasvim jasno vidjeti nevidljivi svijet džina, a nakon kraćeg vremena, moći će u snovima rjesavati sve svoje goruće probleme. Također će uspjevati jasno vidjeti i događaje koji će se desiti u budućnosti.

3. Ako želite da ubrzate sve ono sto se naglašava pod tačkom 2 (dva), dobro bi bilo da uvijek sa sobom nosite ovaj čudesni vefk (vidi gore), spravljen po uobicajnom tajnom protokolu, na temlju svetog imena Nur.

_____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE