1. Ako se zeli da neko ko to ne zasluzuje ne napreduje u poslu kojim se bavi ili u sluzbi, ili da neki sluzbenik ili zapovjednik ili pretpostavljeni..., bude odstranjen s duznosti, ili se ne zeli da se neko sprijatelji, vjeri ili vjenča, potrebno je, u Satu Saturna, na olovnu ploču ugravirati ovaj blagotvorni vefk (lijevo) sa časnim imenom MUEHHIR, te se u svaku kućicu napise Li-te'hiri... taj i taj (ime i prezime).

Nakon toga se časno ime Jâ Muehhir prouči onoliko puta koliko iznosi zbir numeroloskih vrijednosti svih slova u imenu osobe čije se napredovanje ne zeli i tome se doda broj 747. Potom se olovna ploča ostavi na skrovito mjesto u naselju gdje pomenuta osoba zivi i svaki dan se, u Satu Saturna, spomenuti broj puta prouči časno ime Ja Muehhir.  

Napomena: Ako se pravilno postupi i ako se ne zloupotrebljava časno ime MUEHHIR, sigurno će se ispunit zelja. Međutim, ako se zeli selidba neke određene osobe, onda se umjesto Li-te'hiri... taj i taj (ime prezime), napise: Li-nakli... taj i taj. 

2. Zajedno sa časnim imenom Mukaddim, plemenito ime MUAHHIR ima veliki uticaj kod napredovanja u sluzbi ili u profesiji. Ukoliko se zeli nečije brzo napredovanje potrebno je na papir napisati njegov ime i proučiti 1630 puta časna imena Jâ Mukaddim Jâ Muehhir, te stalno sa sobom nositi ovaj cudesni vefk (deno), spravljen po autenticnom tajnom protokolu.

-------------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_____________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE