"...i zato jer su, zbilja, oni koje oni prizivaju mimo Njega - laž, i zato što je Allah doista uzvišen i velik!" (Kur'an 22:62) 

1. Onoga koji bude svaki dan nakon namaza 110 puta proučio časno ime ‘Alijj, Svemogući će Bog udaljiti od svakovrsnog ponizenja i bijede. Otvorit će mu se vrata znanosti i u srcu će mu pojaviti vrelo mudrosti.  Ko god ga bude imao priliku upoznati, s velikim će postovanjem i radosću prihvatati svaku njegovu ideju. Istodobno, i svaku zelju koju zazeli drugi će s radosću ispunjavati. Svi će ga voljeti, cijeniti  i postovati. 

2. Činiti zikr Alijjul-azîm, dok se spominje časno ime Jâ ‘Alijj, ubrzava uslisavanje molbi i ostvarivanju zelja, te povećava dobra kojim Bog daruje samo odabrane. 

3. Onome ko na glavi bude nosio ovaj blagotvorni vefk sa časnim imenom Huvel-‘alijjul-‘azîm, napisan u Satu Mjeseca, otvaraju se čudesne mogućnosti. Sve osobe sa kojima u zivotu bude kontaktirao sa zadovoljstvom će mu se pokoravati i svi će ga bezpogovorno slusati. 

4. Ako se na zlatni prsten, u povoljan sat Mjeseca, ugravira gornji vefk sa časnim imenom ‘ALIJJ i potom pazljivo okadi dimom alojina stabla, prsten će dobiti čudesna svojstva. Onaj koji bude nosio takav prsten bit će u drustvu uticajan, ljudi će ga postovati i svi će mu se s radosću pokoravati. 

5. Ako se ovaj vefk sa časnim imenom ‘ALIJJ ugravira na srebrnu ili zlatnu pločicu – privjesak -, te ako se ta pločica daruje voljenoj djevojci kako bi je na sebi nosila, ona će - iako nikada nije osjetila radost sreće - osjetiti sve blagodeti ovog svijeta. Ako pored blagotvorne pločice sa časnim vefkom, ona redovito, svako jutro po 100 puta ponavlja časna imena Jâ ‘Alijju Jâ ‘Azîm, uskoro će joj se zivot promijeniti i ona će se dobro udati i sretno zivjeti.

---------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima

99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE