1. Svako ko bude na sebi nosio vefk časnog imena ER-RAHMÂN i ko svaki dan 298 puta izgovori Jâ Rahmân, njegovi će se losi poslovi popraviti i dobit će priliku da urode bogatim plodovima. S neočekivanog će mjesta doći pomoć. Svi će ga voljeti. Povećat će se njegov autoritet i ugled. Bit će u milosti Uzvisenog Stvoritelja.

2. S Bozijom pomoći ozdravit će za vrlo kratko vrijeme svaka osoba koja je pretjerano uplasena (hipohondrična), kojoj se priviđaju strahovi i utvare i koja u svom srcu nosi, bilo dusevnu bilo fiziolosku bolest. Potrebno je da se napije vode sa Zemzema, a ako nije u mogućnosti moze i izvorska voda ili kisnica. Voda se pije iz tanjira na kojem je zapisan vefk časnog imena RAHMÂN oko kojeg je 66 puta napisano Jâ Rahmân. Nakon sto se voda popije potrebno je 298 puta izgovoriti Jâ Rahmân.

Napomena: Ovaj se protokol izvodi noću, u vrijeme kada je Mjesec pun i vidljiv na nebu.

3. Da bi se očarala ili opčinila neka osoba, potrebno je postupiti na sljedeći način: slovo po slovo se napise ime osobe - npr. Hasan. Tome se doda časno ime RAHMÂN i povećava se tako da u povećavanju izađe isti broj redova.

Povećavanje se pravi na sljedeći način: zadnje slovo prvog reda ide na početak drugog reda; drugo slovo s kraja prvog reda ide u treću kućicu drugog reda; drugo slovo s početka prvog reda ide u četvrtu kućicu drugog reda; treće slovo s kraja prvog reda ide u petu kućicu drugog reda; treće slovo s početka prvog reda ide u sestu kućicu drugog reda; četvrto slovo s početka prvog reda ide u sedmu kućicu drugog reda.

U drugom se redu mjesta slova mijenjaju na isti način kao u prvom. Ista pravila vaze i za treći i četvrti red, a postupak se nastavlja sve dok se ponovo ne pojavi prvi red. Ovo se zove TEKSIR.

Posto u petom redu izlaze RAHMÂN i Hasan, računamo samo četiri reda, te ćemo od njih napraviti četveroredni vefk. Zbir numereoloskih vrijednosti slova iz prvog reda Teksira, koji smo uzeli za primjer, iznosi 416. Kada se taj broj pomnozi s četiri (četiri reda) dobije se broj 1664. Na poleđinu vefka napise se 28 slova koje smo dobili Teksirom i prouči se 1664 puta časno ime Jâ Rahmân, te se pri svakom stotom čitanju moli za ono sto odredimo da je nas cilj.

4. Onaj koji u petak, nakon poslijepodnevnog obraćanja Bogu (ikindija), bude okrenuo lice prema kibli (Mekka) i sve dok ne zađe Sunce, polahko izgovarao Jâ Allâh Jâ Rahmân, i koji nakon zalaska Sunca bude molio za ono sto zeli da ostvari ili postigne u zivotu, zelja će mu ubrzo biti ispunjena.

5. Ako zelite da budete omiljeni i popularni, da vas cijene i da vas svi vole, potrebno je na čistom papiru 50 puta napisati časno ime RAHMÂN. Nakon toga, noću, 2980 puta proučiti Jâ Rahmân, te tako postupati sedam noći uzastopno. Nakon sto 20.860 puta izgovori časno ime, potrebno je napraviti zapis i nositi ga na sebi. Vidljivi rezultati će se vrlo brzo pokazati. Sreća će se povećavati, uspjeh u svakom poslu bit će zagarantiran, zdravlje će se poboljsati, srce će ojačati, a prijatelji će vas voljeti i cijeniti.

6. Ako se zeli privući paznja ili ljubav neke osobe, potrebno je na čistom papiru, slovo po slovo, napisati njeno ime, a potom slova pomijesati sa slovima časnog imena RAHMÂN. Nakon toga potrebno je 774 puta proučiti Jâ Rahmân i Uzviseni će Bog uslisiti vasu molbu i ispuniti vasu zelju.

------------

Narucite knjigu o 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

------------

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE