"...A dosta je da će se pred Allahom račun sviđati." (Kur'an 33:39)

1. Ovaj se blagotvorni vefk napise u povoljnom satu, te se prouči 400 puta časno ime Jâ Hasîb. Onaj koji redovito tako postupa stiče ćudesne moći: kada se sukobi sa neprijateljima ili osobama koje mu ne zele dobro, bez obzira na sve okolnosti, on će uvijek izlaziti kao pobjednik a njegovi će dusmani za sva vremena biti osramoćeni i porazeni! Uzviseni će ga Bog čuvati od svakog zla, koje mu mogu spremiti njegovi neprijatelji. 

2. Onaj koji ima poteskoća u poslu neka uvijek sa sobom nosi ovaj blagotvorni vefk i neka svaki dan 720 puta proučiti časno ime Jâ Hasîb. Za kratko vrijeme na njegovom će putu Svevisnji Bog otkloniti sve zamke, prepreke i poteskoće.

U svakom će poslu imati raznovrsne olaksice, a sve njegove dove bit će uslisene. Na nenadanim mjestima otvarat će se vrata znanja, blagostanja, sreće i izobilja. Prema svakome bit će otvoren i moći stajati svijetla čela. Svi će ga voljeti i postovati. Bit će siguran od svega onog sto čega se pribojava i sto ga u zivotu plasi. 

3. U prvom satu petka ili u povoljnom Satu Venere na prsten od ahata (poludragi kamen) ili od srebra ugravira se ovaj blagotvorni vefk s časnim imenom HASÎB. Prsten se nosi na prstu lijeve ruke i svaki se dan 80 puta prouči časno ime Jâ Hasîb. Onoga koji bude ovako postupao svi će voljeti i svi će ga postovati i slusati.

------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

_______________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE