"Čitaj! Plemenit je Gospodar tvoj..." (Kur'an 96:3)

1. Onome koji uvijek sa sobom bude nosio ovaj sretni vefk (lijevo) sa časnim imenom KERÎM i koji bude redovito, svaki dan, proučio 270 puta sveto ime Jâ Kerîm, Uzviseni će Bog darovati obilje i blagostanje bez velikog naprezanja i truda. Toliko će u zivotu s lakoćom postizati sve sto naumi da će i sam biti time iznenađen. Sve sto bude doticao postajat će vrijednije i, maltene, pretvarat će se u zlato! 

2. Orijentalni sufisti i čuvari tajnih magijskih znanja i vještina  kažu da časna imena Allâh, Kerîm, Vehhâb, Zettavil posjeduju nevjerovatna svojstva a mnogi istrazivači i poznavaoci istočnjačke duhovne bastine smatraju kako ona čak posjeduju i čudesna svojstva kemijskih supstanci od kojih se, pod određenim alkemijskim uvjetima, moze praviti zlato.

Bilo kako bilo, onaj koji bude redovito, svaki dan, 1171 puta spomenjao plemenita imena Ja Allâh,  Ja Kerîm, Ja Vehhâb, Ja Zettavil, za vrlo kratko će vrijeme ostvariti sve svoje zelje. Istodobno, osjećat će se sigurnim i ničega se vise neće plasiti. Uzviseni će ga Bog sačuvati od svih zivotnih muka i nevolja.
Uz to, dobro je uvijek sa sobom nositi ovaj blagotvorni vefk spravljen na osnovu plemenitog imena Kerîm.

-----------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

______________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom,kliknite OVDJE