"Reci: 'On, Allah, Jedan je!...'" (Kur'an 112:1) 

1. Onaj koji zeli biti ugledan i postovan među ljudima u sredine u kojoj zivi treba uvijek sa sobom da nosi ovaj sretni  vefk (lijevo) sa časnim imenom VÂHIDUL-EHAD. Vefk se ispise na papir u času rađanja Sunca, u prvu nedjelju nekog arapskog mjeseca i nad njim se 3969 puta prouči sveto ime Jâ Vâhidul-ehad.

Uz to je potrebno, nakon svakog namaza, 63 puta proučiti ovo časno ime. Onaj ko to bude redovno činio, postat će omiljen, cijenjen, uvazavan i postovan. Gdje god da krene, bit će siguran, sto god da započne, bit će uspjesan. Svi će ga dočekivati s ljubavlju i paznjom. Niko mu neće moći (ni htjeti) učiniti nista nazao. 

2. Nikome ne pokazujući treba pripremiti dole prikazani blagotvorni vefk sa časnim imenima: Allâh, Ehad, Vâhid, Dzevad, Vehhâb, Hajj, Mûdzid, Dâim, Velijj, Mudzîb, Vedûd, Evvel i Hâdî napisanim unutar vefka i časne sure Ihlâs. Vefk se po ustaljenom protokolu ispise u času rađanja Sunca prve nedjelje nekog arapskog mjeseca, zatim se okaditi tamjanom ili nekim drugim miomirisom.

Ovaj blagotvorni vefk (dolje) potrebno je uvijek nositi sa sobom i svaki dan, zajedno s Bismillom, 66 puta proučiti sure Ihlâs, a potom 101 puta spomenuti sva ova sveta imena.

 

Napomena: Onaj koji tako bude postupao, zivjet će u duhovnom i materijalnom blagostanju i obilju. Svi će ga voljeti i postovati. Imat će sagledavanja i prodiranja u tajne i skrivene strane bitnih stvari. Dobit će sve sto pozeli i ostvarivat će sve svoje zelje. Svi njegovi neprijatelji bit će porazeni, a njegova će dusa biti ispunjena skromnosću i svjetlosću (nurom ).

-----------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

__________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE