"Doista, Allah je Opskrbitelj, Posjednik Moći Velike!" (Kur'an 51:58)  

1. Ovo časno ime je ime kojim melek (anđeo) Mikail veliča Svemogućeg Boga. Časni se vefk spravlja u prvoj polovini nekog arapskog mjeseca i isključivo se nosi kao privjesak, na zlatnom lančiću. Svi oni koji ga budu nosili potrebno je svaki dan, nakon sabah-namaza ili u samo svitanje, da prouče 308 puta časno ime Jâ Rezzâk. Njima će Uzviseni Bog s neočekivanih mjesta podariti velika dobra.  

2. Kao sto se direktno uče Bozja imena, tako se i za ostvarenje svake zelje uči odgovarajući časni ajet. Ako čovjek, naprimjer, zeli bolji zivot i obilje zivotnih namirnica, onda treba da uči: Innallâhe huver-rezzâku zul-kuvvetil-metîn i veoma će se brzo pokazati rezultati. 

3. Vefk (gore) sa časnim imenom Rezzâk načini se u noći Berat - petnaestoj noći mjeseca sabana - i on se uvijek nosi na sebi.  Uz to se svaki dan 308 puta izgovara časno ime Jâ Rezzâk. Svi oni koji se budu tako ponasali do slijedeće Berat-noći, biti će posteđeni zivotnih poteskoća i nevolja. zivot će provesti u izobilju a poslovi, kojih se prihvate, donosit će im uspjeh, sreću i berićet. 

4. Svi oni koji budu neprestano zajedno ponavljali časna imena Jâ Fettâh i Jâ Rezzâk, lako će dolaziti do sredstava za zivot i Bog će pred njima otvarati i o ona vrata, koja su do tada pred njima bila zatvorena. 

5. Ako se vefk sa časnim imenom REZZÂK objesi u neku trgovačku radnju, brzo će se povećati broj musterija i za kratko vrijeme razvit će se unosan posao.

-------------------

Knjiga o prakticnim i upotrebnim vrijednostima 99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUSE

________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE