"A Lice Gospodara tvoga, Veličanstvenoga i Plemenitoga, ostaje!" (Kur'an 55:27) 

1. Onaj koji bude redovito ponavljao časno ime Jâ Dzelîl bit će omiljen u narodu. Svi će ga voljeti i postovati, a tirani i nasilnici će ga izbjegavati ili će ga se potpuno kloniti. Neće mu moći učiniti nista nazao, niti ga uvuči u bilo kakvu spletku. Istodobno, svima onima koji mu budu zeljeli nauditi, u srca će se uvući panični strah. 

2. Onaj koji uvijek sa sobom bude nosio ovaj blagotvorni  vefk sa časnim imenom Dzelîl i koji svakodnevno bude 365 puta ponovljao ovo sveto ime, uspjet će  poraziti svakog nasilnika i despota. 

3. Ako se ovaj časni vefk ugraviran na srebrnom ili zlatnom privjesku oko vrata stavi onome koji boluje od neke dusevne bolesti, ili pati od neke fobije ili depresije, ili je pak nesretno zaljubljen, brzo će ozdraviti ukoliko 5329 puta prouči plemenito ime Jâ Dzelîl.  

4. Rezultati postaju znatno bolji i plodonosniji u svemu ako se ovaj brojčani vefk sa svetim imenim Dzelîl napise na čistom tanjiru, a zatim se tanjir sapere vodom. Nakon sto se 365 puta prouči časno ime Jâ Dzelîl, bolesniku se tri ili sedam dana zaredom daje voda iz ovog tanjira i uz Boziju pomoć, on će uskoro ozdraviti.

--------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE