"A lice Gospodara tvoga, Veličanstvenoga i Plemenitoga, ostaje!" (Kur'an 55:27) 

1. Ovaj blagotvorni vefk (lijevo) sa časnim imenom BÂKÎ napise se u vrijeme kada se Sunce nalazi u jednom od slijedećih astroloskih znakova: Bik, Lav, skorpion ili Vodolija. Tako spravljen vefk se uvijek nosi sa sobom. Ujedno je svaki dan potrebno 113 puta proučiti sveto ime Jâ Bâkî. Ko se bude pridrzavao ovog čudesnog protokola imat će dug zivot i bit će uvijek zdrav. Ako je sluzbenik ili drzavni činovnik, ostat će na duznosti do kraja svog zivota. 

2. Ako se gornji vefk stavi u kuću, stan, zanatsku radnju, trgovinu ili tvornicu, sva će ova mjesta bit potpuno sigurna i zastićena od svake vrste nedaće, nesreće, pozara, potkradanja, bankrota i tome slično.  

3. Ako se gornji sretni vefk objesi na neko drvo ili voćnjak, oni će biti sačuvani od stetočina i svake će godine obilno rađati. 

4. Ako zelite da Vam se ispuni neka želja, potrebno je sa sobom nositi gornji blagotvorni vefk sa časnim imenom BÂKÎ i svaki dan 565 puta proučiti ovo plemenito ime.  

5. Onaj koji sa sobom bude redovito nosio ovaj blagotvorni vefk (gore) bit će odličnog zdravlja, bit će zastićen od svake dusevne i organske bolesti.

_________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE