"To je zato što je Allah Istina i što su oni, koje oni prizivaju mimo Njega, laž!..." (Kur'an 31:30)    "Allah će Istinu Riječima Svojim učvrstiti mada će to zločincima mrsko biti!" (Kur’an 10:82) "A to je tako jer je Allah, On, Istina, i što On zbilja oživljava mrtve, i što On doista sve može..." (Kur'an 22:6)  

1. Ovaj se časni vefk (lijevo) napiše na komadu čistog papira u početku nekog arapskog mjeseca i u jednom od sljedećih horoskopskih znakova: Ovan, Škorpion, Lav ili Vodolija. Nakon toga se oko vefka napiše sljedeće: Ve emmâ mâ jenfe‘unnâse fe jemkusu fil-erdi.

Potom se 11.664 puta prouči sveto ime Jâ Hakk i ovaj se vefk nosi na sebi. Onaj koji bude ovako postupao nikada neće biti otpusten iz sluzbe, niti će dozivjeti neuspjeh bilo kojim poslom da se bavi. Ostat će na mjestu koje zeli onoliko vremena koliko on to bude zelio. Ako je trgovac, poslovi će mu se razgranati i bit će veoma bogat i uspjesan. Povećat će mu se zarada i imetak i bit će siguran od bankrota. 

2. Onaj koji bude ponavljao časno ime Jâ Hakk, bit će siguran i čvrst u svojoj vjeri i ibadetu. Nikada neće ostati bez vjere i osjetit se praznim i napustenim. 

3. Ako sudac ili neko drugi uvijek sa sobom bude nosio gornji vefk i redovito ponavljao časno ime Jâ Hakk, nikada neće donijeti pogresnu presudu i uvijek će biti iskren i pravedan. Nikada se protiv njega i pred njim neće moći slagati. 

4. Onaj koji bude neprestano ponavljao časno ime Jâ Hakk, sve započete poslove će uspjesno okončavati. Uvijek će biti prodoran i izuzetno uspjesan.

----------------------

Knjiga o  99 Lijepih Bozijih imena - SVJETLOST DUŠE

__________________

JEDINSTVENA PRILIKA!

Želite li srebreni ili zlatni privjesak (ili prsten) sa ugraviranim blagotvornim vefkom s ovim Božjim imenom, kliknite OVDJE